dobry den mam taky problem mam routerWLAN broadband router bydlel sem jinde tam sem mel router nastaveny a fungovalo po nejake dobe sem se odstehoval tu je wifi pripojeni router mam wifi vlezu do nastaveni na dal sem wirlese site survey refresh a naslo to tu sit co potrebuju ale tlacitko conect je zasedle a nejde se k te siti pripojit heslo na sit mam ale nemohu se pripojit diky za radu
--- Doplnění předchozího příspěvku (16 Pro 2012 14:18) ---
asi si nikdo nevi rady co
Naposledy upravil(a) Ltb dne 16 pro 2012 22:42, celkem upraveno 1 x.
Důvod:Úprava nadpisu
No z toho co si napsal jsem moc nepochopil.. takže mi vyfto: 1. nastavení routeru .. myslím že bude stačit status obrazovka abych viděl LAN nastavení a WAN a zkopiruj mi coti vyhodi v CMD ipconfig -all a já se ti pokusím pomoct :)
EDIT: A ještě mi řekni, jak to máš zapojené.. kam je ten tvůj router připojený a jestli máš veřejnou IP nebo ne
Klucí, nepomohli jsme mu za 5 minut, hmmmm, myslím, že už ho tu neuvidíme, co???
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Uptime 0day:0h:28m:45s Firmware Version v1.4.6.I Wireless Configuration Mode AP Band 2.4 GHz (B+G) SSID MyWLAN Channel Number 11 Encryption Disabled BSSID 00:02:72:9f:60:b7 Associated Clients 0 TCP/IP Configuration Attain IP Protocol Fixed IP IP Address 192.168.1.254 Subnet Mask 255.255.255.0 Default Gateway 192.168.1.254 DHCP Server Enabled MAC Address 00:02:72:9f:60:b7 WAN Configuration Attain IP Protocol Getting IP from DHCP server... IP Address 0.0.0.0 Subnet Mask 0.0.0.0 Default Gateway 0.0.0.0 DNS 1 0.0.0.0 DNS 2 0.0.0.0 DNS 3 0.0.0.0 MAC Address 00:02:72:9f:60:b8
tu je nastaveni WAN
WAN
WAN Access Type: DHCP Client Host Name: MTU Size: 1400 (1400-1492 bytes) Attain DNS Automatically
Clone MAC Address: 000000000000 Enable uPNP Enable Ping Access on WAN Enable Web Server Access on WAN =Enable IPsec pass through on VPN connection =Enable PPTP pass through on VPN connection =Enable L2TP pass through on VPN connection Set TTL Value (1-128)
tu je nastaveni lan
LAN Interface Setup
IP Address:192.168.1.254 Subnet Mask:255.255.255.0 Default Gateway:0.0.0.0 DHCP: server DHCP Client Range: 192.168.1.100 192.168.1.200 - Domain Name: 802.1d Spanning Tree: Disabled Clone MAC Address 000000000000
mame vetsi barak ja bydlim dole privezl sem si routr WIFI. nahore o patro vis je dalsi router tez WIFI a na nej se chci pripojit uz jednou ten routr byl na ten druhej routr pripojen a fungoval a chci se na ten routr pripojit bez kabelu ale pres wifinu na tom routru co mam ten nahore tez vysila wifi dekuji za trpelivost se mnou
Znova: Jaký je název routeru? Je ta síť tvoje,nebo se snažíš se připojit k někomu cizímu? Dej raději screen jak to vypadá,to zašedlé connect.Ten udělaj přes print screen na klávesnici a dáš to přes CTRL V do malování,uložíš jako JPG a upneš na forum.
ahoj,
o2 nabizi 5g internet na doma - poskytnou ti simku a modem to chapu
potom k mobilnímu tarifu kde mám neomezené data je možnost tzn. O2 connect
kdy ti k tomu tarifu pošlou druhou simku , kterou si šupneš jak oni pišou do...
Poslední příspěvek
S tím máš pravdu, ještě jsem zapomněl. Při aktivaci o2 connect automaticky převádí na nový tarif a nikdo Vám to neřekne. Měl jsem Neo + stříbrný a hned dali Neo stříbrný za víc peněz (ale prý převedou všechny časem). To samé když se aktivuje Oneplay.
Ahoj. Prosím o radu jak opravit překousané kabely reset sw, start tlačítko na pc case. Jaké vodiče koupit abych to pospojoval, pájet neumím. Stačí smrštovací fólie?
Bylo by dobré sehnat celý ten resetsw,speaker a led. Musím je vůbec zapojovat? Nebo...
Poslední příspěvek
Spoje lepené izolepou nedoporučuji, ten spoj má malou životnost.
to Hromotluk:
TY jsi jako projektant, který přišel ke známému (který chtěl namalovat rozvody vody na vytápění domu samotíží – tj. bez čerpadla). Projektant říkal, že majitel musí...
Dobrý den
Mám modem od Vodafone, na něj mám kabelem z LAN modemu Vodafone do TP Linku 1043 ND do WAN portu mám ho v obýváku pro TV a set top box. Nic jsem v Routeru TP link nenastavoval, vše nechal na automatice DHCP, atd. A vše mi fungovalo. Ale...
Poslední příspěvek
Aha, to jsem nevěděl, myslel jsem když to dám do toho portu lan a ne WAN,tak ve zbylém nepojede internet.