Nejde mi nabít notebook
Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team
Nejde mi nabít notebook
Zdravím, vyskytl se mi u notebooku problém. Nechce se mi nabít. Když ho chci zapnout, tak nejde - musím ho zapnout do nabíječky, pak ho spustím. Když se kouknu na ikonku baterie, tak tam mám napsáno "Napájen ze sítě a nabíjí se". Vůbec tam není napsáno na kolik procent je nabitej a když ho vypnu z nabíječky, tak se celej úplně vypne. A když koukám na tu ikonku, tak je na ní takovej malej červenej křížek. Nevím jestli se mi nějak pokazila baterie nebo mám špatnej adaptér
Mám notebook HP 635 a Win7 Home premium 32-bit (mám ho přes rok). Nevíte prosím co s tím? Díky za odpověď.
PS:Omlouvám se jestli to do tohoto téma nepatří.
Re: Nejde mi nabít notebook
Vítej na PC-help!
Když Ti ntb běží na adaptér, pak nebude asi chyba v adaptéru. Vada bude buď v obvodu nabíjení v ntb - opraví jedině servis, Ty sám ne, nebo v baterii - buď odešly články, nebo její elektronika, a to doma taky těžko zjistíš, jedině že bys měl možnost zkusit jinou baterii.
Když Ti ntb běží na adaptér, pak nebude asi chyba v adaptéru. Vada bude buď v obvodu nabíjení v ntb - opraví jedině servis, Ty sám ne, nebo v baterii - buď odešly články, nebo její elektronika, a to doma taky těžko zjistíš, jedině že bys měl možnost zkusit jinou baterii.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
d1amond
- člen HW spec týmu
Pokud to píše, že se nabíjí, tak je problém v baterii. Pořiď novou.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Podle me je to v baterii, u HP je to bohuzel normalni.
Do 1 roku od koupi jsme zlikvidovali uz hodne baterii
Do 1 roku od koupi jsme zlikvidovali uz hodne baterii
Ok díky za rady nejprve se zeptám starší sestry (ta tomu rozumí víc) a pak kdyžtak pořídím 
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2 Odpovědi
- 3477 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od meda2016
-
- 12 Odpovědi