Zdravím! :) Sháním nějaký pevný disk aby byl pokud možno co nejrychlejší.. tak aby nezpomaloval mou sestavu níže... Představoval bych si to od 160GB až neomezeno za cenu: 0 až 1500kč... Nechtěl jsem kupovat hdd noví kvuli zvýšeným cenám hdd.. chtěl bych ušetřit.. Děkuji předem za návrhy :)
CPU: AMD Ryzen 5 3600
GPU: SAPPHIRE PULSE Radeon RX 580 8GB GDDR5
MB: MSI B450-A Pro
RAM: Crucial Ballistix 16GB (2x8GB) DDR4 3000
PSU: Be quiet! System Power 9 - 600W BN247
SSD: Intel SSD 660p, M.2 - 1TB
Mám 7200.12 1TB, myslím že poškozené sektory žádné, problémy žádné, spuštěno kolem 900x a má přes 9000 hodin. Nevím kolik chci, kdyžtak to prodám se zbytkem sestavy.
Testoval som len tak pre zábavu včera moje SATA SSD a zistil som že číta 281 MB/s namiesto 500. Hľadal som príčinu a zistil som že všetky disky idú na SATA 2 režim.
CrystalDIsk hlási: Current mode: transfer mode: SATA/300 , disky mám SATA / 600...
Poslední příspěvek
Pokud mas BIOS nastaveny uplne stejne jako predtim, tak to nebude problem nastaveni BIOSu.
dokážete mi poradit nejlepší SSD Sata disk 1 TB v poměru cena/výkon, který má největší pravděpodobnost se nepokazit?
Byl by to druhý disk do počítače, který má desku MSI B450-A PRO MAX, která ma jenom jeden M.2 slot, proto hledám Sata disk....
Poslední příspěvek
Taky jsem to řešil a nakonec jsem koupil 2TB Samsung 870 EVO. Cena 3700,- u Alzy. Měli na ně zrovna akci, tak jsem moc dlouho neváhal. Doufám, že mi nějaký čas vydrží.