ikony na ploše
Moderátoři: Pic, Mods_senior
ikony na ploše
Může mi někdo poradit? Nainstaloval jsem si program RAD video tools (neco na upravu videa),jelikož to bylo anglicky tak sem se moc nevyznal.Vyskočila mi tabulka s ikonamy(obrazky programu na mém počítači).Tak sem všechno potvrdil a nainstaloval.Potom sem zjistil že je na prd tak sem ho odinstaloval.Jenže se mi na ploše místo obrazku tento počítač obevila jina,obyčejná ikona viz foto. A to samé ve vsech složkách pod ním.Nevíte co stím ??????
- Přílohy
-
- to je ono.
- Beze jména.jpg (4.09 KiB) Zobrazeno 1259 x
- Damned
- Tvůrce článků
- Kontaktovat uživatele:
Zkus ve vlastnostech zkontrolovat jestli ti jde i kona změnit a jestli odkazuje na správný cíl.
Nic není nemožné, proto tam, kde jsme s rozumem v koncích, neváháme použít kladivo.
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
Damnedovy češtiny - překlady programů pro údržbu PC
HiJackThis 2+návod FCleaner+čeština Wise Registry Cleaner
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
Damnedovy češtiny - překlady programů pro údržbu PC
HiJackThis 2+návod FCleaner+čeština Wise Registry Cleaner
Systémové ikony jsou zakutány v registrech a tahají se z knihovny shell32.dll, zkus použít bod obnovy nebo se zkus přihlásit pod jiným účtem a pokud to tam dělat nebude, udělej export větve current user a porovnej to s exportem této větve pod tvým účtem. (zadej hledat podle té knihovny)
A zkoušeli jste to vypnout a zapnout?
- Phoenix666
- Level 1

- Kontaktovat uživatele:
Když spustíš regedit, tak najedeš na daný klíč či složku - nejlepé celou HKEY_current_user a pravým tl. myši dáš exportovat, celé registry můžeš zálohovat po spuštění programu ntbackup.exe a z možností dáš zálohovat stav systému.b píše:Tak jsem udelal jiny ucet a tam je to ok.Mohl by jsi mi prosimte popsat jak udelat ten export abych neco nezkonil.Diky.
A zkoušeli jste to vypnout a zapnout?
Tak sem to zkusil a tento počítač už mam zpátky,ale ikony C,E, a všechno pod tento počítačem zůstalo jak bylo.Když sem založil druhý uživatelský účet tak tam to bylo v poho,co kdybych zmenil správce počítače a nastavil toho druhého.A toho špatnýho zrušil stane se neco?????
- Přílohy
-
- eeeeeee.jpg (5.75 KiB) Zobrazeno 1085 x
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek