Zdravím,
mám ICQ 5.1 od atlasu, a když mi dojde zpráva od jakéhokoliv uživatele nebo někdy i samo od sebe, tak mi to hodí hlášku na debug nějakého skriptu či co... Neví někdo co s tím? začalo mi to dělat, když jsem zkusil ICQ 6 a opět se vrátil k 5.1... ale dělalo to i u 6...
Ahoj, jedná se o ladicí program. Mně to dělá to samé a okno se mi zobrazuje pořád, už mě to s.re.
Příčina? Na našem serveru je naistalován Firewall, který asi nějak brání ICQ v připojení a tento program se to asi snaží ladit. Ikdyž je fakt, že když okno zruším, ICQ jede dál ( někdy se ale odpojí ). Zkoušel jsem už i vypnout AVG a další věci, ale nic nepomohlo. Zajímavé je, že na jiných PC v práci to nedělá.
Kdo by o tomto problému něco věděl a uměl poradit, budu taky rád. Jinak nezbývá než to snášet dál.
AMD Athlon X2 6000+ 3.0GHz, chladič Thermaltake BigTyp VP, 3GB DDRII 667 Corsair (2x512MB, 2x1GB), deska Asus M2N-SLI Deluxe nForce 570sli, gr. karta Asus 9800GTX+ 512MB, 3xHDD WD(250GB+200GB+1000GB), case Thermaltake Swing VB6000BWS, zdroj Corsair VX550W, 24" LCD Samsung T240HD
nooo,
tak už jsem vyzkoušel skoro všechno, na jednom fóru jsem se dočetl, že icq je nějak spojené s IE, tak jsem zkusil přeinstalovat IE, ale nic... tak jsem zkusil nainstalovat anglickou verzi ICQ 5.1 a je to ok... snad to vydrží... že by to bylo tím icq z atlasu???
Taky se mi t stavalo a myslim,ze se ICQ nejak rusi s Officama,kdyz jsme meli v praci nebo doma Office 2000 tak mi to taky hazelo tohle a musel jsem to furt rusit.Co nam naistalovali 2003 ak to nedela.Nevim jestli je to 100% tim.Nejaky chyby ve skriptech officu?Nevim.
Hmm, tak to je zvláštní. Já mám Office 2003, ICQ 5.1 i 6 v anglické verzi a problém mám pořád. Zkusím přeinstalovat třeba ty Office. Co se týká exploreru, mám 7mičku, ale dělalo to i ve verzi 6.
AMD Athlon X2 6000+ 3.0GHz, chladič Thermaltake BigTyp VP, 3GB DDRII 667 Corsair (2x512MB, 2x1GB), deska Asus M2N-SLI Deluxe nForce 570sli, gr. karta Asus 9800GTX+ 512MB, 3xHDD WD(250GB+200GB+1000GB), case Thermaltake Swing VB6000BWS, zdroj Corsair VX550W, 24" LCD Samsung T240HD
Nevim no.Vzdycky jsem pouzival open office a ICQ bezelo normalne,pak jsem si pujcil z prace MS Office 2000 a zacalo mi to blbnout,tak jsem je odinstaloval a bylo to v pohode.Nevim
hmm, já používám Sygate Personal Firewall, ale nemyslím si, že je to tím firewallem... mám ho už dlouho, a tenhle problém se mi vyskytl až včera, po nainstalování ICQ 6... takže dle mého názoru za tento problém může ICQ 6...
Notebook má tendenciu vypínať sa viackrát za hodinu, je problém so spojením medzi káblom a batériou. Funguje normálne pri nabijani, ale je potrebné otáčit spravne kábel dookola a nájsť presnú polohu, aby sa nabíjal. Ak sa vytiahne z nabijania, tak...
Poslední příspěvek
Psal jsem ze cena toho notebooku jako plne funkcniho je nulova.
Takovych jsou doslova plne sberne dvory a kdybych podobny u nas nekomu nabidl zadarmo, tak se my vysmeje.
Zdravím, jsem několikaletým věrným zákazníkem VODAFonu máme od nich Gigabytový internet, vše nějakou dobu šlapalo skvěle ale řekněme že teď po dvou letech z nějakého mě neznámého důvodu klesla rychlost místo 1000 na 100 Mbs i na přívodním kabelu z...
Ahoj, mam takový dotaz, včera jsem vypínal PC a bylo vše v pořádku.
Dneska nastal problém že se slyším ve Windowsu svůj hlas, každý hluk vše slyším ve sluchátkách.
To stejné na Discordu nebo jiné aplikaci.
Nemám nic zaplého jako je Zvuk - Mikrofon-...
Poslední příspěvek
Dělá to stejně i když to přepnu
Dodatečně přidáno po 1 minutě 39 vteřinách:
Když tohle vypnu, tak se mi to vypne ale zajdu na discord, tak nemužu mluvit
Dodatečně přidáno po 3 hodinách 16 minutách 48 vteřinách:
Problem vyřešen v G hubu, měl...
Mám problém s internetem. Z ničeho nic mi nefungují některé programy, které vyžadují internetové připojení. Internet se chová jako kdyby normálně fungoval, ale nemůžu se přihlásit např. do programu Ubisoft Connect nebo Rockstar Games...
Poslední příspěvek
Připoj se na rozhraní routeru a zkontroluj datum a čas. Připadně časové pasmo/umístění.
Pak i v PC atd.