Dobrý den, chtěl bych se zeptat, čím je způsobené neustálé padání wifi u notebooku. Na všech ostatních zařízeních jako je mobil,počítač i můj druhý notebook se na wifi připojím bez problému, ale když zkusím tenhle (Asus A53S) tak se to připojí a za chvíli zase spadne. Nevím, ale myslím že to bude nějaké nastavení v notebooku. Předem díky
Zkontroluj jestli máš v Ovládací panely > Síť a Internet > Centrum síťových připojení a sdílení > Podle obrázku klikni na "Bezdrátové připojení k síti (Psenicka)" > Vlastnosti (Nutné oprávnění správce) > V seznamu vyhledej "Protokol IP verze 4 (TCP/IPv4)" dvakrát poklepej a zkontroluj jestli je zaškrtlé "Získat adresu ze serveru DHCP automaticky" a "Získat adresu serveru DNS automaticky". Pokud ne zaškrtni a dej vědět jestli to de.
Základní deska:GIGABYTE PA65-UD3-B3
Procesor: Intel Core i7 2600k
RAM: 8GB
Grafická karta: ASUS GTX970-DCMOC-4GD5
HDD: 1TB+2TB
SSD: 480GB
Zdravíčko, mám nový PC, tento týden se mi staly dvě nehezké události. 1. PC zamrznul na ploše a nešlo nic, nešel ani vypnout přes tlačítko. Musel jsem PC natvrdo odpojit od zdroje. 2. Při hraní GOW 4 hra spadla, vyply se monitory a na sekundu i PC,...
Poslední příspěvek
cau,
měl jsem podobny problém se skládačkou nové + staré komponenty. při hrani naročnějšich her se komp hodil do černého bsod a restartoval ihned, takže ani nešlo vidět, co mu je. můj tip byl dosluhující zdroj (přeci jen šlo o dědečka 7 letého),...
Ahoj dnes jsem se díval na recenze od uživatelů na Alza a konkrétně na AMD grafickou kartu od výrobce sapphire nitro+ radeon rx 7800 xt gaming oc, kde mě znepokojila recenze a nevím by nebylo lepší nVidia. Zde uvádím pár postřehů od jednoho...
Poslední příspěvek
Uplne bych nebral vazne cloveka, co svadi na AMD design PCB a chladic, kdyz AMD zadne graficke karty nevyrabi.
Takzvane place dobre, ale z vetsi casti na spatnem hrobe. AMD tu kartu nevyrobila. Ani NVIDIA karty nevyrabi.
čtu na internetu o Wifi standartech 5,6 a těch úžasných rychlostech, vše samozřejmě za nutnutnosti využití pásma 5 GHz.
Bydlím v rodinném domě a za první betonovou zdí už 5 GHz nemá signál, nebo je rychlostí na úrovni 2,4.
Jak to...
Poslední příspěvek
presne tak, presny pokryti ani v zavislosti na spouste faktoru (material zdi, sirka zdi, tvary atd atd atd.) v podstate ani uplne rict nejde.
Muzes pripadne zkusit dokoupit dalsi R315 v mesh modu a uvidis no, zahradu mam pokrytou do pulky a dal to...
Zdravim vas. Potrebujem od vas poradit.
Prepojil som pc bezdratovo z tv. Cez wifi a sreen mirroring.
Lenze je problem ze mi to seka a laguje.
Moj pc je novy silny. ale moja tv je z roku 2014 a na nej mi ten bezdratovy prenos seka. Ale ja chcem...
Poslední příspěvek
Samozrejmne ze ne. Bezdratove spojeni bude mit vzdy zpozdeni.
U filmu bude pouze horsi kvalita obrazu, zpozdeni nicemu nevadi, hry ale budou kvuli zpozdeni nehratelne.
Pouzij HDMI kabel, pokud je aktivni, muze mit i 20 metru a vice.
Zdravím. Začal mi blbnout WIFI router TP link Archer AX20 AX1800. Začal často vypadávat signál, někdy se stane, že se ztratí signál pro TV v obýváku, kde byl vždy Signál dobrý. Zkoušel jsem TV připojit na Hotspot přes mobil, TV normálně fungovala....
Poslední příspěvek
Zmer to ve chvili, kdy jsou problemy se signalem.
Jsou lidi, co zapinaji wifi az kdyz ji potrebuji a pak ji zase vypinaji.