ono to jsem napatří, ale v podstatě v porovnání s windows XP je to jako městský policajt (XP) a gestapo (v případě VISTY) samozřejmě mluvim o právech uživatele v OS
Notebook : HP Pavilion dv6000 2x512MB DDR2, Procesor Intel Celeron M420 1,61 GHZ, 100 GB HDD, Mobile Intel(R) 945GM Express Chipset, Windows MC Edition SP2
HA! mam to - je to tak jak jsem rikal - teme oddelovacema, totiz z obrazku je ze ti tam minimalne jeden chybí - ten co oddeluje panel rychlého spuštění od požadovaného prostoru pro okna.
James má pravdu, že ti jeden chybí. Zkus roztáhnout panel na 2 nebo 3 řádky (potáhnutím horního okraje) a snad se objeví. Jestli ho nenajdeš, zkus se přepnout do klasického zobrazení.
P.S. Oddělovače jsou celkem 3: mezi tlačítkem Start a snadným spuštěním, mezi snadným spuštěním a aplikačními okny (ten ti chybí) a mezi aplikačními okny a dalšími panely (panel jazyků).
No toho jsem si taky vcera vsiml, ze tam jeden chybi... Podle me se me stalo to ze si ty dva oddelovace sedli presne na sebe a ja je ted nemuzu oddelit... Pomohlo by obnoveni PC ??? Ja myslim ze by aji mohlo ne.
Lion-BK-CZ s.r.o. píše:Pomohlo by obnoveni PC ??? Ja myslim ze by aji mohlo ne.
Nevím, jestli to v tomhle případě pomůže, ale můžeš to zkusit. Předtím, ale ve vlastnostech Hlavního panelu vypni panel Snadné spuštění a restartuj komp. Pak vyzkoušej, jestli se objeví nějaké okna na panelu. Případně pak zkus zase Snadné spuštění zapnout.
Nez zkusis ro obnoveni, pokus se jak rikal mikel vypnout panel snadneho spusteni.
Zkus popadnout mysi panel jazyku a presoupnout ho co nejbliz ke startu pak zapni panel rychleho spusteni a prohodit posuvniky mezi nimi....
Nebudete věřit . Dal jsem Obnoveni systemu, napsalo mi to ze system nebyl obnoven a muj dolni panel se zpravil, ale takovym zpusobem ze mi tam ted jeden prebyva a to co jsem tam nemel vubec tam ted mam dvakrat a opet se toho nemuzu zbavit Prisaham ze uz si s tim v životě nebudu hrát !!!
Lion-BK-CZ s.r.o. píše:Nebudete věřit . Dal jsem Obnoveni systemu, napsalo mi to ze system nebyl obnoven a muj dolni panel se zpravil, ale takovym zpusobem ze mi tam ted jeden prebyva a to co jsem tam nemel vubec tam ted mam dvakrat a opet se toho nemuzu zbavit Prisaham ze uz si s tim v životě nebudu hrát !!!
No to je teda hukot!!! :-) aspon tam ted mas neco...
zkus to co uz jsem rikal, smazat svuj ucet a vytvorit ho znovu.
O tom me povidej, jsem asi machr, to jen tak nekdo nedokaze z niceho udelat dva :).... O pc uz neco malo vim, ale toto je poser nejvetsi... Jinak asi si zalozim novej ucet... Dekuji vsem za rady...
Ono by před tou obnovou stačilo zaškrtnout položku Uzamknout hlavní panel. Tobě by zmizely posuvníky a měl bys klid. Teď si otevři aspoň 2 okna a posouvej posuvníky tak, že budeš mít panel rychlého spouštění vlevo a otevřený okna vpravo na jedné a to horní liště. Dojde k tomu, že spodní lišta bude prázdná. Vezmi horní okraj lišty a stáhni jí dolů. Zůstane ti jen jedna a máš klid. Schválně jsem si to zkusil rozdělat jako ty a tohle je řešení. Jinak k tomu došlo tím, že jsi si hrál právě s Uzamykáním hlavního panelu.
PS: až to všechno bude ok, tak v nastavení Startu zaškrtni Uzamknout hlavní panel a nestane se ti to.
K čemu nám je, že zítra bude líp, když pokaždé, když se ráno probudíme, je dnes.
Zdravím, mám takový problém že při každém spuštění se mi otevirají okna které nechci (viz. obrázek) a to i po nové instalaci systému, chromu a přihlášení. Děkuji
prohlizec.png
Poslední příspěvek
Ojj takové jednoduché. Sem se nad tim trapil tak dlouho a stacila banalita :D po spusteni jsem ty stranky vsechny odstranil a je klid. Diky moc
Znovu otvírám toto téma. Jsem jediný uživatel PC jako Administrátor. Přesto mi na hodně věcí vyskakují hlášky podobného typu.
Jak znovu obnovím normální fungování PC s plným přístupem? Jak se chci dostat někam hlouběji, vyskočí zase hláška.
Přeci...
Poslední příspěvek
Spusť si inštaláciu OS cez Win s ponechaním osobných súborov a nastavení.Možno Ti tú chybu odstráni.