genius sw-hf5.1 5050V2

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

Odpovědět
assox
nováček

genius sw-hf5.1 5050V2

Příspěvek od assox »

ahoj včera jsem dostal tuto sestavu (genius sw-hf5.1 5050V2) při zapojení hrálo v pořádku po vypnutí subwofru a bedýnek jsem znovu zapojil subwofer začalo to hrát na plne pecky a tet už se ani nerozvítí ledková obrazovka ? nevíte co s tím mužu mít ?
guest

Re: genius sw-hf5.1 5050V2

Příspěvek od guest »

Vítej na PC-Help!

Moc ti nerozumím, proč si po vypnutí znovu připojoval SW když hrál? Co je to ledková obrazovka? Pokud nesvítí kontrolní led, pak to není v zásuvce anebo odešel zdroj. Případně není napětí v zásuvce.
satam
Level 5
Level 5

Příspěvek od satam »

Vítej na PC-help!

Podle Tvého popisu patrně dost vážná závada - zkrat koncových zesilovačů, který způsobil přerušení pojistek ve zdroji. Této závadě však musela předcházet ještě další, která způsobila "rozjetí" koncových zesilovačů naplno.
Oprava svépomocí pro laika prakticky nereálná, pokud je sestava v záruce, reklamovat.
Upozorňuji, že je to diagnóza nadálku, nemusí být přesná a možná ani správná, vychází jen z Tvého stručného popisu závady.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
assox
nováček

Příspěvek od assox »

při zapnutí subwoferu se musí stlumit hlasitost což sem neudelal a chvíli to řvalo tak sem se to snažil co nejrychleji stlumit to bude duvod poruchy . v manuálu je napsano velice malými písmeny selhání nebo poškození reproduktorů nebo jiného zařízení předejdete. pokud před připojením snížíte hlasitost a vypnete hlaní vypínač .
guest

Příspěvek od guest »

Stejně si mi neodpověděl na otázky.
assox
nováček

Příspěvek od assox »

vypínal jsem to ze zásuvky přes noc mam zasuvku s červeným tlačítkem kterým vypínam vše.Na subwoferu je led displej který po zapnutí subwoferu se rozvítí a tet nesvití
guest

Příspěvek od guest »

Tak asi odešel zdroj, resp. pojistka ve zdroji jak psal satam. Rozdělat, podívat se na parametry a vyměnit.
pendis
nováček

Příspěvek od pendis »

Zdravím přestal mi svítit display tak jsem rozebral a hledal pojistku a nenašel kde jí mám hledat děkuji nebo někoho kdo umí opravit děkuji
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Genius GX 3000 Reproduktory
    od AirCrew » » v Vše ostatní (hw)
    2 Odpovědi
    6151 Zobrazení
    Poslední příspěvek od AirCrew

Zpět na „Vše ostatní (Off topic)“