Napovím, že mám rád zejména auta a pc. Kdyby někdo chtěl něco v tomto duchu udělat, budu rád. Rozměr by měl být 800 délka 200 výška.
Vytvořil by někdo hlavní obrázek na web?
Moderátor: Mods_senior
Vytvořil by někdo hlavní obrázek na web?
Zdravím vás, abych trochu otestoval html a případně css, založil jsem si web. Nějaké ambice s webem nemám, ale hodil by se nějaký hlavní obrázek, který by nebyl vyloženě o ničem. Zase dát tam logo nějaké společnosti nechci. Už párkrát jsem si všiml, že jste tu vytvořili pěkná loga
nepotřebuji nějaký zázrak...
Napovím, že mám rád zejména auta a pc. Kdyby někdo chtěl něco v tomto duchu udělat, budu rád. Rozměr by měl být 800 délka 200 výška.
-
d1amond
- člen HW spec týmu
Re: Vytvořil by někdo hlavní obrázek na web?
Bylo by vhodné dát sem adresu webu a také napsat nějaké rozměry obrázku. Nevím co si pod tím "nějakým obrázkem" představuješ.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Rozměry jsou už uvedeny výše 800px délka 200px šířka. Web zatím nikde nemám, hraju si s tím v Notepadu.
Já žádné pokročilé funkce třeba Gimpu zatím neovládám a tak bych asi nic pěkného neudělal. Obrázek by mohl obsahovat něco ze světa aut (Maserati, Porsche, Tatra). Třeba pokud by se tam povedlo zakomponovat toto
Já žádné pokročilé funkce třeba Gimpu zatím neovládám a tak bych asi nic pěkného neudělal. Obrázek by mohl obsahovat něco ze světa aut (Maserati, Porsche, Tatra). Třeba pokud by se tam povedlo zakomponovat toto
-
guest
Určitě by bylo fajn, kdyby sis nějaké potřebné obrázky vyhledal a upnul je sem. Případnému tvůrci by to hodně ulehčilo práci a zbytečnou komunikaci ve stylu "to tam nechci, něco jiného" 
- CrasherKill
- Level 5

Má to být jako Header? Jak se bude web jmenovat?
--- Doplnění předchozího příspěvku (Stř Srp 08, 2012 8:14 pm) ---
Tak tady jsem něco vytvořil
--- Doplnění předchozího příspěvku (Stř Srp 08, 2012 8:14 pm) ---
Tak tady jsem něco vytvořil
AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro
Je to pěkné
Web jméno nemá a nejsem si jistý, jestli někdy mít bude
Bych byl rád kdyby tam nebylo napsané pouze cars and computers, protože obsah nebude jen o těchto dvou tématech. Ještě tam dodat něco ve stylu "a ostatní" Jinak to auto, pozadí i barvy super.
-
d1amond
- člen HW spec týmu
Peťa píše:Napovím, že mám rád zejména auta a pc
Peťa píše:Web jméno nemá a nejsem si jistý, jestli někdy mít bude, bych byl rád kdyby tam nebylo napsané pouze cars and computers, protože obsah nebude jen o těchto dvou tématech.
Nerad bych Tě nějak zrazoval nebo zklamal, ale pokud má web uspět, musí mít obsah. A nemáš jasno Ty sám, a co potom návštěvník webu.
d1amond já vím. To je fakt web na to abych si odzkoušel co se dá dělat. Hlavně css, které zrovna dvakrát neovládám, ale šablona mi už funguje :) takže o návštěvnost nejde.
- CrasherKill
- Level 5

Pokud vymyslíš nějakej lepší text není problém to změnit, ale mě nic jinýho nenapadá 
AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro
-
d1amond
- člen HW spec týmu
Peťa píše:d1amond já vím. To je fakt web na to abych si odzkoušel co se dá dělat. Hlavně css, které zrovna dvakrát neovládám, ale šablona mi už funguje :) takže o návštěvnost nejde.
Tak si tam dělej barevný čtverce, protože tady akorát vytěžuješ kapacity na celkem bezvýznamnou práci. Kódování stránky vychází z analýzy požadavků konkrétní stránky a design totéž. Kód je věcí kodéra, to jsi splnil, vzhled je na grafikovi a tam je to evidentně mimo Tvůj rank a nijak se to nebude dál rozvíjet.
Vytvoř si administraci, odesílání formulářů, udělej si anketu, ale nezabývej se vzhledem, pokud ho sám neděláš. Akorát Tě to zdržuje. Na netu je X miliónů free šablon, které se dají kódovat. Tím směrem s vydej

Kolega dělá profi web stránky. Grafika ho zajímá ve smyslu, kolik $ stojí a kupuje hotové. Jen kóduje.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6 Odpovědi
- 10112 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Minapark