Jsou to sice 2stovky ale ,že bych tam v nejhorším dal tu čtyřstovku?Ubral bych na těch periferiích jak jsem psal,ale pokud by stačila ta 350,přece jenom je to Seasonic... http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 0V400018BE
Takže jsem objednal.Jen jsem tu grafiku MSI vyměnil za Gigabyte/MSI se mi už dvakrát pos***a/a nakonec jsem tam dal i ten 400w zdroj,neboť mi vyšli v místní firmě vstříc a dalo se smlouvat. taky mě ukecali na monitor Fujitsu,protože ten samsung nějak nemohli sehnat a tyhle prý montují a jsou celkem dobré.Ještě jsem jim dal volnou ruku v těch periferiích,skříni apod.Tak nakonec napíšu přesnou cenu a konečnou konfiguraci. Oprava ne Samsung ale LG.
Naposledy upravil(a) liborek dne 08 srp 2012 21:59, celkem upraveno 1 x.
taky mě ukecali na monitor Fujitsu,protože ten samsung nějak nemohli sehnat a tyhle prý montují a jsou celkem dobré
Jaký Samsung? Tím Fujitsu na Tobě vydělali. Levnější, horší, výsledná cena stejná. 300,- na marži dobrých. Mimochodem Samsung monitory si každý na skladě hlídá, je to jedna z nejprodávanější značek.
Jé,omlouvám se samozřejmě ne Samsung,ale LG.Já mám doma samý Samsungy tak se mě to tam někdy připlete Vím,že ten Fujitsu asi nebude žádná sláva.Prostě mě zavolal,že LG nemají po ruce a nabídly mi tohle a já už neměl čas někde hledat náhradu.Ale zase tak černobílý to s těmi maržemi není.Já mám teď tu cenu za sestavu i s montáží.Kdyby to bylo pro mě,tak to hned na ten monitor zas nekývnu ale....na druhé straně jsem ji zase za montáž ušetřil,protože zas tak blbý nejsem abych jí to ještě dával dohromady za ,nanejvýš,flašku slivovice.
např. zdroj, to je věc. Seasonic 350W za 770,- nahradíme Fortronem APN nebo EC. Je za stejnou cenu v 500W, rozdíl vidí jen v těch W Pak schválně napiš konfiguraci, baví mě to rozebírat
Jistě napíšu,ale např.ten zdroj jsem měnil tak jak jsem psal.Tedy ten Seasonic ovšem místo 350 tak ten ze 400W.Tedy doufám, že mi ho tam dali, v tom jsem jim volnou ruku nedal. Sám budu zvědav na Tvoje nebo jiné názory, jestli je ta firma solidní nebo ne.Zatím se neozvali a zítrea nebudu mít čas pro to zajet,tak asi až příští týden.
Tak o něco se to zdrží, nedodali jim ten Seasonic 400 a 500 jsem už tam nechtěl.A jelikož mají nějaký dodavatele naprd,bude to až za týden.Jinak cena 13998,-.Kromě toho monitoru a možná skříně by tam nemělo být nějakých podstatných změn.No uvidím...Ozvu se.
Ahoj, mohl bych poprosit a zkontrolování této sestavy? jestli jsou všechny komponenty kompatibilní atd. případně co bych měl vyměnit. Jako gpu koupím RTX 5090, až bude někde skladem. ( vím, že do bedny dám jen jeden ventilátor (ostatní pozice jsou...
Ahoj, chtěla bych požádat o pomoc se sestavením PC primárně určeného na hraní her.
Co bych nejraději měla v PC je 2TB SSD a 16-32GB RAM (pokud je momentálně 32GB overkill tak stačí 16, většina her 16 momentálně doporučuje, takže nevím). Grafiku...
Ahojte,
ráda bych vyměnila svou sestavu z r. 2019 - i když pořád dobře slouží.. :)
Práce SketchUp - docela velké komplexní modely interiéru a exteriéru, render aktuálně V-Ray (akt. procesor AMD Ryzen 7 3700X), v budoucnu třeba 3DsMax/Lumion. Občas...