To je na mne moc vědecký Já s Photoshopem moc neumím a tak ho používám jenom minimálně a na důležité fotky. Jinak používám takový ty univerzální programy, co udělají všechno, ale špatně.
Začíná to jít trochu do OT .. //edit Co kdyby jsme udělali podobné téma ,ale na to jakou kdo poslouchá muziku? Mě osobně by to docela zajímalo..(Povídám tu něco o OT a sám taky začínám řešit OT ...)
shutterCZE píše:Začíná to jít trochu do OT .. //edit Co kdyby jsme udělali podobné téma ,ale na to jakou kdo poslouchá muziku? Mě osobně by to docela zajímalo..(Povídám tu něco o OT a sám taky začínám řešit OT ...)
Tohle téma taqdy už je, akorát ho dlouho nikdo nevytáhnul na světlo (poslední příspěvek je z 18. srpna 2011): viewtopic.php?f=24&t=26198&start=288
Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
Strašně rád bych chtěl vidět uživatele Jaro3, mmartin a Žbekyho.
Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat.
Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.
Na svatbu si zlámu nohu (fotka je někde dříve) a takhle to dopadá, když pak není co dělat. Po mě je tahle princezna jen od pasu ke krku a pak údajně horní ret. Tak si zbytek domyslete (jak můžu asi vypadat)
Naposledy upravil(a) d1amond dne 06 črc 2012 19:54, celkem upraveno 1 x.