Jak to sakriš myslíš? Co je na tom? Že jsem upiloval nožičky. Neměli mi sr*t.
Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat.
Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.
Tak jsem si prostě nedal říct a napsal jsem prodejci:
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli je k uvedeným kabelům v ceně i vyfocená kočka, děkuji.
Celkem by mě zajímalo, jestli odepíše
//edit: Ok, odepsal
Kocka je nedocenitelna. V popisu neni take zminena, slouzi na fotce ke stejnemu ucelu jako podobne stul pod kabelem. Ten take neni soucasti aukce ). Dekuji za pochopeni.
Děkuji za vysvětlení, jen mě to zmátlo, protože kočky se většinou v těchto případech nefotí. Kočku bych doma ještě snesl, jen jsem měl obavy, jak by se to posílalo, protože pokud by byla kočka zabalená v krabici spolu s kabely, tak by je mohla napříkald okousat, nebo jinak poškodit. Nebo by se mohlo něco stát kočce, například se v krabici převrátit.
Přeji příjemný zbytek dne
//edit:
Je jasne ze u aukce s dopravou zdarma je teoreticky mozne, ze by ten kabel prinesla prave ta kocka. Omlouvam se za takto nestastnou kombinaci ).
Naposledy upravil(a) tux dne 29 kvě 2012 18:48, celkem upraveno 1 x.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče! Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra