„Systém Windows nelze spustit. Uvedený soubor je poškozen nebo nebyl nalezen: <Windows root>\system32\hal.dll. Nainstalujte znovu uvedený soubor.“
Nevim co s tim. Zkoušel jsem hledat a zkoušel pár návodů jako třeba tento, ale zasekl jsem se na tom, že při "bootcfg /rebuild" mi to hodí chybu že nebyla nalezena žádná instalace windows. Mám windows XP home. Prosím o rychlou odpověd díky.
„V šedesátých letech se jeden mnich na protest upálil. Nedali jste mi na výběr. Na protest proti nelidskosti udělám totéž, upálím mnicha!“
Šéf ♥ South Park ♥
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
No to je bohužel to samé a když udělam to s "expand" tak mi to napíše že soubor nebyl nalez na cd. Přijde mi jaky kdyby z toho cd nešla ta instalace nebo tak něco. Ještě nějaká rada? Potřeboval bych ty věci dostat, protože tam mám věci k maturitě :/. A když mam disk rozdělenej na dva sektory ( c: a d:) nešli by windows nějak přeinstalovat aby na déčku zůstali ty věci??
„V šedesátých letech se jeden mnich na protest upálil. Nedali jste mi na výběr. Na protest proti nelidskosti udělám totéž, upálím mnicha!“
Šéf ♥ South Park ♥
tak bich skusyl jedine vipal si cd ale musi se menovat treba instal wymdows xp profosional sp 3 nebo jini ale vzdy tam musi bit prettim instal a nazev op cka jo a to jak nechces stratit ty data tak pri instalacy tam zaskrtny ykonku neprepisovat data jo a potom si octran to stary op
Pendysáku, podívej se na datum a utíkej od toho. Do takhle starých vláken, která někdo zapomněl zamknout, nemá cenu vrtat!
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Sakra! Přečti si laskavě datum vložení dotazu. Odpovídáš na dotaz starý půl roku, takže to tazatele nyní již vůbec nezajímá, protože problém má nejspíše již vyřešen.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Zdravím vespolek.Nechci zakládat další vlákno, když už zde téma je.Mám problém s PC od kamaráda a nevím si s ním rady.PC se nastartuje do obrazovky výběru uživatelů a po chvíli se restartuje. Do Nouzového režimu se v pohodě dostanu a mohu v něm býti libovolnou dobu.Bohužel nemohu v něm spustit test pamětí.Něco k PC - je takové 4. roky staré. Spravuji jej celou dobu a vždy bez problémů na straně hardwaru.Většinou šlo o problém mezi židlí a PC. Grafika ATI RX2600XT,MS-7028, 2GB RAM,Intel 3200 MHz. Windows XP SP3. Momentálně zálohuji soubory a pokud se mi nikdo do cca 16-ti hodin dnešního dne neozve, reinstaluji.
mám problém se zapnutím PC. Při stisknutí zapínacího tlačítka se nic nestane. Postupoval jsem tedy otevřením bočnice a vykoušel jsem zkratovat CLRTC piny a to zafungovalo. PC se spustil a v pořádku fungoval až do té doby než jsem ho vypnul...
Poslední příspěvek
1. overit funkci tlacitka na skrini napr. multimetrem
2. zkusit zapnout PC zkratovanim tech dvou pinu, kam je zapojeny vypinac
3. vymenit zdroj
4. vymenit zakladni desku
Dobrý den
Mam prosbu pořídil jsem si notebook značky.
Lenovo V15 G4 IRU Business Black bez os když chci nainstalovat
windows 11 tak v instalačce nevidím disk co jsem hledal.
Tak v biosu by měla bet funkce Intel VMD vypnout jí ale já v Biosu nic...
Poslední příspěvek
Už zo zvyku by som najskôr aktualizoval bios,ak je novší.
:thumbup: Oficiální úprava Windows 11 do podoby Windows 7
(příspěvek vytvořen s pomocí webu Microsoft AI)
Postup přizpůsobení Windows 11
do podoby klasických Windows:
## 1️⃣ Instalace Windows 7 téma (oficiální)
1. **Microsoft Store**...
Poslední příspěvek
1) Co je na tom oficiálního?
2) Toto vygenerovat zvládne skoro každý, kdyby ten příspěvek měl mít nějakou hodnotu, bylo by dobré doplnit konkrétní kombinace a třeba screen shoty jak to reálně vypadá.
3) Pokud chceš o něčem diskutovat, tak v prvé...
:thumbup: Windows 7 / neoficiální verze - Windows 7 ve verzi 2025 (xxxxxxxxxxxx.xxx) :thumbup:
Chci jen altruisticky pomoc a NE-porušovat pravidla diskuze, proto neuvádím odkazy.
:idea: Jedná se o upravenou verzi Windows 7 Ultimate / Profesionál...
Poslední příspěvek
Pokud má být diskuze odborná, tak naflákám do prvního příspěvku bambilión smajlíků?
Potrebujem 100% overeny Windows Key na svoj PC.
Windows 11 Klasika na gaming. Netreba mi Office.
Poslední příspěvek
Já jsem nejprve dal prodejci dotaz, zda mohu zaktivovat tímto klíčem pro Win11 starší Win10 Pro. Odpověděl mi, že ano, a jestli chci, pošle mi hned klíč na vyzkoušení s tím, že mu pak zaplatím později. Odepsal jsem, že souhlasím. Během pár minut...