Ahoj,
dostal jsem k vánocům Pretec USB 2.0 Tiny Luxury Flash disk 1024MB a po několikerém požití jej PC najednou nedokáže detekovat. Zkoušel jsem i jiné PC a nic.
Je to na vrácení, nebo to lze opravit nějakým prográmkem?
Díky za rady.
Dodržoval jsi bezpečné odebrání? Jestli jej žádné PC nerozezná, tak reklamuj.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Obdobný problém jsem řešil s diskem Transcend a s MP3ojkou Hyundai. U disku pomohlo přeformátování programem, který jsem našel tuším přímo na stránkách výrobce, u přehrávače obnova firmware také programem z netu, tam to ale bylo trochu složitější, protože ten program musí být pro daný typ a model MP3 ušitý na míru, komunikuje totiž s "mrtvým" přehrávačem "naslepo" (nainstaluje si k tomu účelu speciální ovladače). Obojí "odešlo" zhruba měsíc po zakoupení, po opravě vše funguje tak jak má už druhým rokem.
Zdravím , stala se mi taková věc . ADATA Flash Disk 32GB UV131 nelze načíst na PC jsou tam jen oddíly D a C . Ve správce zařízení jsou u některých položek vykřičníky
Restart PC jsem provedl ale i tak se nenačetla zkusil jsem i postupy na stránkách...
Poslední příspěvek
Tak nakonec jsem s toho vytahl co se dalo nekteré soubory byly špatné ,ale foto jsem zachranil .Tak díky za rady a pomoc :bigups: :bigups:
Dobrý den,
mám v pc různá videa, která jsou vytvořená v pc. Chci je dát na flash disk, jenže když je tam přendám tak už z té flashky nejdou přehrát. Nevíte čím to může být? Soubory jsou formátu mp4. Některá jsou natočená na kameru některá z mobilu....
Poslední příspěvek
Flešku cvičně zformátuj nástrojem SD Card Formatter ze stránek formátuje poněkud jinak než systémový formát
Flešky obecně nemají rady přepis souborů - raději jen zapisují do čistého prostoru. Proto je zdravé často používanou flešku občas...
Dobrý den potřeboval bych poradit jak nastavit BIOS aby šlo nabootovat z flash disku (můžu zaslat screen jak mám nastavený BIOS) možnost flash disku mám ale po vybraní se nic nestane jen problikne obrazovka. Děkuji za tipy a rady
Poslední příspěvek
Přepnout na plnohodnotný editor
Pod editačním oknem vybrat Přílohy
Klik na Přidat soubor
Vybrat soubor
Klik na Umístit do příspěvku
Velikost souboru je omezená, kdyby se příloha bránila vložení, zmenši soubor.
potřeboval bych poradit s výběrem externího disku na fotky. Potřeboval bych, abych tam v nějaké decentní rychlosti nahrál několik stovek GB fotek a zároveň se nemusel strachovat, že mi ten disk za pár let klekne. Nejsem si úplně jistý, jak...
Poslední příspěvek
:offtopic: Že ty si to odkukal odo mňa? :lol:
U mňa - originál je jednom disku, 1. kópia na 2. disku (mám dva v NB), 2. a 3. kópia na dvoch ext. diskoch a 4. a 5. kópia na dvoch cloudoch. Niekedy to ide na nervy - ale pocit, že máš svoje dôležité...
dokážete mi poradit nejlepší SSD Sata disk 1 TB v poměru cena/výkon, který má největší pravděpodobnost se nepokazit?
Byl by to druhý disk do počítače, který má desku MSI B450-A PRO MAX, která ma jenom jeden M.2 slot, proto hledám Sata disk....
Poslední příspěvek
Taky jsem to řešil a nakonec jsem koupil 2TB Samsung 870 EVO. Cena 3700,- u Alzy. Měli na ně zrovna akci, tak jsem moc dlouho neváhal. Doufám, že mi nějaký čas vydrží.