jako amatér prosím profíky o pomoc (radu) . Občas mi vyskočí klasická hláška o chybě aplikace a že je potřeba ji zavřít. Jméno souboru je dfrgntfs.exe , má zřejmě něco společného s defragmentací disku, jak jsem se dočetl ve vlastnostech. Je to nějaký problém? Dá se to fixnout?
Předem díky!
VYŘEŠENO
Naposledy upravil(a) Tommy. dne 20 úno 2008 10:07, celkem upraveno 2 x.
Ano, je to program pro defragmentaci disku. V případě, že proces defragmentace narazí na problémy s alokací souborů, tak vyhlásí problém. Doporučuji předtím provést kontrolu disku, např. Scandiskem.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
Tak ji máš pravděpodobně naplánovanou buď ihned po startu anebo v určitý den v týdnu. Pokud používáš Windows XP, tak se podívej do Ovládacích panelů na ikonu Naplánované úlohy.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
Stáhni si odtud http://www.microsoft.com/windowsxp/down ... rtoys.mspx TweakUI (v pravém sloupci zhruba v polovině stránky), nainstaluj to, spusť a vyber General. V seznamu vpravo zruš zaškrtnutí u položky Optimize hard disk when idle (druhá položka odspodu).
Nezakládej nový thread, dej ten log sem, řešíš přece pořád ten stejný problém. Jinak ten náhodný výskyt chyby by odpovídal tomu, co jsem psal výše - povolená optimalizace disku v klidovém režimu. Otázka je, proč to hází tu chybu, mohl by být třeba porušený ten soubor. Zkus napsat do příkazového řádku (Start - Spustit) dfrgntfs a dej OK. Mělo by to vypsat hlášku "Spuštění programu Defragmentace disku z příkazového řádku není podporováno".
Před asi měsícem jsem si koupil nový PC V pondělí a dneska se při zapnutí objevila chybová hláška your device ran into a problem and needs to restart doprovázená takovým podivným zachrčením v reprácích. PC se restartoval a v pořádku naběhl a bez...
Poslední příspěvek
Ještě než se budu patlat s tím memtestem, mezi tím říjnový a listopadovým komentářem jsem vyměnil usb wifi adaptér, který má podle cccleaneru neaktuální ovladač. Správce zařízení ale tvrdí, že ovladač je nejlepší možný. Chtěl jsem zkusit stáhnout...
Ahoj, nainstaloval jsem na starší komp W11 a mám v něm starší GPU Gigabyte GV-R6850OC-1GD. Stáhl jsem na ní ovladače, ale Windows mi blokuje soubor a nemohu spustit. Prolezl jsem na internetu kde co, nepomáhá vypnutí UAC, přes elevovaný cmd taky...
Poslední příspěvek
Vsak prave ten stahoval. Jiny neexistuje.
Neni obecne pro Windows 10, ale pro prvni verzi Windows 10 z roku 2015.
Dobrý den.
Nějaký programek, který mi ukaže info o složkach a souborech na disku.
Tchanovi dochazi misto na disku a ja nemužu najit kde ma nějaky bordel co si postahoval.
Děkuji.