Ovladače scanneru

...

Moderátor: Mods_senior

Odpovědět
Flegy
nováček

Ovladače scanneru

Příspěvek od Flegy »

Zdravim lidi.
Potřeboval bych od Vás radu. Koupil sem trojkombinaci tiskárna/kopírka/scanner, konkrétně Canon MP160. Tiskárnu jsem nainstaloval v pohodě, ale scanner nechce pracovat. Když se pokusím spustit nainstalovaný program pro jeho obsluhu, objeví se hláška že příslušné ovladače nebyly nainstalovány. Vůbec ale netuším, jak zmíněné ovladače (respektive scanner samotný) nainstalovat. Z přiloženého CD jsem do počítače nainstaloval kompletní ovladače (cca 160MB), ale přesto nedokážu ovladače ke scanneru nikde najít a nainstalovat je. Jak na to?
P.S. Operační systém je Windows 98SE

Díky za Vaše rady.
Jan Pašek
Tvůrce článků

Příspěvek od Jan Pašek »

Pruser je že 98mi už dávno nemám snad ti to bude k něčemu. Zapni tu trojkombinaci. v nastavení najdi systém -správce zařízení podívej se po otazníkách. vlož cd od tý trojkombinace. a tam kde je ten otazník by mělo bejt nainstalovat ovladač k tomu zařízení. Jestli je to celý blbě tak se omlouvám.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
Flegy(CZ)
nováček

Příspěvek od Flegy(CZ) »

Ok zkusim to, diky :smile:
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Hladam ovladace na Acer REVO M1-601 win10
    od antikpp » » v Problémy s hardwarem
    14 Odpovědi
    6677 Zobrazení
    Poslední příspěvek od antikpp
  • Windows Update automaticky přepisuje ovladače grafiky.
    od kellne » » v Windows 11, 10, 8...
    9 Odpovědi
    7300 Zobrazení
    Poslední příspěvek od kecalek

Zpět na „Vše ostatní (sw)“