Nejde připojit k internetu
Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team
Nejde připojit k internetu
Zdravím, mám problém s připojením k internetu. Mám modem a ten mám připojený k pc, ale pc to nijak nezaznamená a internet nejde. Připojeno to mám určitě správně, protože včera mi to šlo v pohodě, ale potom sem přeinstaloval windows xp a už to nejde
. Nevíte jak bych se mohl připojit k internetu?
Re: Nejde připojit k internetu
To kde najdu?
-
guest
Poslední dobou by se opravdu hodila věštecká koule.
Já nevím, nepíšeš nic. Nevíme jaký máš počitač, jakou máš síťovku? Obvykle bývají ovladače pro síťovku na CD k základní desce.
Já nevím, nepíšeš nic. Nevíme jaký máš počitač, jakou máš síťovku? Obvykle bývají ovladače pro síťovku na CD k základní desce.
Windows xp to už jsem zde napsal. To cd už asi nemám, hledal jsem ho ale marně. Nešlo by to někde stáhnout a přes externí disk vložit do pc?
Hledám na googlu a pořád nic nemůžu najít, našel jsem jeden, ale ten nefungoval
-
guest
Pochybuju že na Google najdeš jaký máš počítač, základní desku anebo jakou máš síťovou kartu. To musíš vědět ty. Takhle si jenom zasviníš čistej systém.
Až budou tyto informace pohneme se dál.
Až budou tyto informace pohneme se dál.
Systém: Microsoft Windows Xp Profesional verze 2002, Service pack 3, ArMinO Microsoft, AMD Athlon || x3 4445, Procesor: 3.11 ghz, 2.00 gb ram
-
guest
O.K. Stáhni TOTOa napiš jakou máš desku - podle toho najdeme ovladač k síťovce. Nebo lépe, dej sem screen s mainboard.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1 Odpovědi
- 6088 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od MK_Vs
-
- 1 Odpovědi