Čáu, na vánoce jsem si koupil iPhona 4Sko Blacka 16Gb vyšel mě novej jenom na 9k což je luxus. Ale to je tak trochu OT
Vím že se hodně škrábou a chtěl bych se zeptat jestli se tam fólie vyplatí kupoval bych asi ty orginali z apple. Bohužel mám takovou úchylku ty zasr*ný fólie slupovat A jěště ke všemu se mi to tam nelíbí, ovšem zase nechci mít hned od začátku iPhonka zeškrábanýho. Myslíte že se vyplatí si ty fólie kupovat? Nalepili by mi je tam třeba v O2 nebo T-Mobilu a kvalitně?!
*HELP ME*
Macbook Pro 13" 2012- Prodáno
iPhone 4S 16GB Black- Darováno
iPhone 5s 16GB Gold- Prodáno
iPhone 6 Plus 128GB Black- Prodáno
iPhone 6s 64GB Gold- Prodáno
iPhone 7 128GB JetBlack- Prodáno
iPhone X 64GB Silver - Darováno iPhone 11 Pro 64GB Green
Pokud nalepenou fólii sloupáváš, potom opravdu NEMÁ důvod si jí tam lepit Pokud chceš tip na kvalitní fólii- já mám dobrou zkušenost s GELASCREEN, jsou tvrdé a crystal clear. Jezdí se mi po nich líp než po skle. A můžeš to zkusit se jít do T-Mobilu zeptat jestli ti nalepí fólii- pokud máš třeba jen jednu ruku- možná se ani nebudou smát.
Takhle, já vždycky když koupil mobil- je tam fólie. Ta mi tam natolik vadila ze jsem jí sloupnul. Jak by to bylo tady stěma nevím- na některých iPhonech ani neni poznat že tam je.
Vole Nechci to tam lepit, protože jednou jsem to na nějakým mobilu zkoušel a nedopadlo to moc dobře- samá bublinka
Spíš mi jde o to, jestli se tendle iPhon bude hódně škrábat když to budu mít jentak v kapse nebo položené na stole (Přemýšlím jenom o fólii na zadní stranu- displey jsem nikdy nijak nepoškrábal)
Tak fólie, kterou má na sobě nový iphone a tu co koupíš přímo na displej je jako srovnávat čtverec s kruhem. Je to sakra rozdíl. Nesmíš nic uspěchat a nalepení se ti podaří- já k tomu používám kreditku a bez bublinky. A tom sem nemotorná holka. A záleží na tobě- fólie je jistota- nemusíš být tak opatrnej....
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD „Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Tak díky hoši, radil jsem se jěště na iPhonackym fórku, protože maj zkušenosti přímo s iPhonem(Většina) a půjdu do fólie od Zaggu- http://www.alza.cz/invisibleshield-appl ... 180144.htm ... Výhodou je doživotní záruka, takže se to poškrábe a pošlou mi novou. :) A je ,,nezničitelná'' . Díky a Zdar! :)
Mam pocit, ze sa tie iPhony tocia dookola len v tomto smere: Lepsie CPU, lepsie GPU, lepsia RAMka, vacsia kapacita bateria a o trochu lepsi fotoaparat. Ale propraguju to ako keby to bol telefon, co vycaruje...
Poslední příspěvek
U nas mame jen lidi, co si na zakalde zkusenosti s firemnim Iphone koupili i soukromy Iphone.
Iphone je proste bezproblemovy, jednoduse funguje a clovek o nem nevi. Coz je u nekolika
tisic kusu velmi dobra zprava. Nejcastejsi problem je ze clovek...
Ahoj, rothoduji se mezi Iphone 15 a Xiaomi 15, u Xiaomi mě laka 120hz displej ale u iphone zase svižnost systemu, jake máte doporučeni vy, nebo zkušenosti, Děkuji za rady
Poslední příspěvek
Ale 120Hz nemaju vsetky telefony non-stop. Telefon rospozna kedy potrebujes 120Hz a kedy 60....
po aktualizaci na iOS 18.1.1 jsem si všiml občasného zasekávání při různých činnostech na telefonu. Problémy se objevují například při otevírání prohlížeče, zadávání textu, spouštění a zavírání aplikací nebo přepínání mezi nimi. Prakticky u...
Poslední příspěvek
Systém úspěšně aktualizován. Uvidíme, co se bude dít, prozatím nechám odemčeno, kdyby se problém během dneška nebo zítra projevil.
Zaujima ma ci je mozne prehrat iPhonove videa 4k/60FPS na Samsungu A55/56, ktore su schopne natacat len 4k/30fps.
Viem, ze Samsung Video 4K/60FPS ide prehrat na Samsung A55 v 4K/30fps maximalne. Ale dokaze samsung urobit to iste z iPhonu alebo DJI...
Poslední příspěvek
On iPhone když to video sdílí nějak dál, umožňuje zanechat formát videa jaký je, nebo maximalizovat kompatibilitu . Takže záleží, jestli tam je nechaný ten applovský formát/kodek, nebo je to nějak upravené.
Ahoj,
Lze nějak v domácích podmínkách zprovoznit nový modul FaceID u Iphone 11? - předchozí modul nenávratně zničen.
Je mi jasné že bude zapotřebí zakoupit příslušný HW/SW, lze vymazat hlášku o neorig. příslušenství?
Stejně tak nový displej u...
Poslední příspěvek
Ahoj iphony amatersky opravuju doma uz nekolik let, tak ti snad poskytnu par informaci.
Do nedavny doby, platilo pravidlo ze displej, baterku, faceid potrebujes programmer (qianli v2.2+, JVS1 apod.). U faceID byla jeste podminka funkcni originalni...