k: kabel od graficke karty (HDMI SPDIF)
Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior
k: kabel od graficke karty (HDMI SPDIF)
dobry den,
koupim kabel ktery se pry udajejne dava ke grafickym kartam (ja ho tam nemel)
abych mohl graf., kartu propojit se zvukovou kartou.
kabel vypada takto:
http://www.ebay.com.au/itm/2Pin-2-Pin-V ... 010wt_1144
diky
koupim kabel ktery se pry udajejne dava ke grafickym kartam (ja ho tam nemel)
abych mohl graf., kartu propojit se zvukovou kartou.
kabel vypada takto:
http://www.ebay.com.au/itm/2Pin-2-Pin-V ... 010wt_1144
diky
Re: k: kabel od graficke karty (HDMI SPDIF)
Vítej na fóru PC-HELP!
To se ptáš nebo nám to oznamuješ?
To se ptáš nebo nám to oznamuješ?
pisu ze koupim, takze neoznamuju.. koupim od nekoho kdo ho ma a nevyuzije ho, protoze bezne se ani nezapojuje (nebo od nejake karty co odesla)
samotnej sem ho nikde nevidel prodavat
diky
samotnej sem ho nikde nevidel prodavat
diky
Jo aha, sorry, nepochopil jsem to zrovna nejlíp :-) Tak jsem se koukal a tento bohužel nemám.
Myslíš něco takového?
Mám ji nevyužitou doma, za cenu obálky a známky ti ji klidně pošlu
Mám ji nevyužitou doma, za cenu obálky a známky ti ji klidně pošlu
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
jj to je ono 

Zdravim,
procetl sem snad uz vsechny fora a nezbyva asi jina moznost. Kupuji 42LV5500 a planuju ji propojit s mym pc, kde mam nvidia geforce 9600GT, ktera ma jen 2x DVI, tudiz pres to nedostanu zvuk. Bohuzel nemam ten SPDFI kablik a nikde sem ho nenasel ke koupi. Chtel bych tedy nekoho taky poprosit, jestli ho nema doma a nepouziva ho, zda by mi ho neprodal.
Predem diky!
procetl sem snad uz vsechny fora a nezbyva asi jina moznost. Kupuji 42LV5500 a planuju ji propojit s mym pc, kde mam nvidia geforce 9600GT, ktera ma jen 2x DVI, tudiz pres to nedostanu zvuk. Bohuzel nemam ten SPDFI kablik a nikde sem ho nenasel ke koupi. Chtel bych tedy nekoho taky poprosit, jestli ho nema doma a nepouziva ho, zda by mi ho neprodal.
Predem diky!
- Funstorm007
- Level 5

Ty ale sřejme nerozumíš tomu, že aby jsi mohlo přenášet zvuk i obraz jedním kabelem, potřebuješ HDMI. DVI nedokáže nést zvuk a proto ti bude kabel prd platný. Ten dvoupinový kablík totiž slouží k tomu, abys dostal zvuk z MB do GK. Respektive na HDMI, které ty ovšem nemáš. A opět se dostáváme k otázce, jestli ho tedy vůbec potřebuješ.
Taky bych potreboval jeden kus.
Nemel by nekdo ????
Predem dik.
Nemel by nekdo ????
Predem dik.
- Funstorm007
- Level 5

To si spíš projdi nějaké kamenné krámy než tu čekat jestli náhodou někdo něco...
No jo , ale vis jak je to v kramech...řekneš mu co chceš a on na tebe zustane čumet... :)
Zdravím, konečně jsem se dostal do debaty kolem zapojení Graf. karty s Zákl. deskou. Popisovaný kabel mám jako součást grafi.karty. Mám dotaz nejsem si zcela jistý se zapojením. Na základní desce je konektor s nápisem SPDIF_OUT.Pod nápisem SPDIF 1x kolík a volný otvor, pod nápisem OUT 2x kolík. Prosím jak správně zapojit tento kablík, aby něco nezkolabovalo. viz konektor na obrázku. Díky za info. Walter
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek