Strong DC++

...

Moderátor: Mods_senior

B-eckham
Level 2
Level 2

Strong DC++

Příspěvek od B-eckham »

Lidi pls mám net od UPC a do teď mi šlo na DC++být actvi...ale od té doby co jsem si k netu připojil i notebook tak mi to nejde... je to možné??a jak to napravit?? :cry:
B-eckham
Level 2
Level 2

Příspěvek od B-eckham »

To mi nikdo neví poradit??? :-( mám to doma zapojené přes router...
cybernovi
Level 3
Level 3
Kontaktovat uživatele:

router

Příspěvek od cybernovi »

mej stejné nastavení jako si měl bez routeru, ale v routeru musis povolit porty TCP a UDP (ktere máš dané v nastaveni DC++) pro tvojí IP adresu, kterou ti asi router přidelil DHCPčkem
Verxes
Level 3
Level 3

Stejný problém...

Příspěvek od Verxes »

Mám stejný problém, používal jsem připojení přes ADSL modem a byl jsem active, ale teď jsem k tomu připojil wifi router a mohu být jen pasive. V nastavení Windows firewallu jsem DC udělil výjimku, ale stále mi to píše když chci být active chyba v mapování portů a nějaká NAT chyba :shock: .
Vůbec nevim jak nastavit porty a kde.. posílám pár printscreenů obrazovky s nastavením routeru.. jelikož nevim co a kam vyplnit.. router má zároveň i svůj firewall, ale tam taky nevim, jestli něco povolovat, nebo nastavovat.. :mad: :cry:
Přílohy
Tady vůbec nevim co to je, má to s tim něco společnýho??
Tady vůbec nevim co to je, má to s tim něco společnýho??
Tady je firewall..obecný popis všech voleb, které pak můžu zvolit, ale jestli v něm něco nastavovat...
Tady je firewall..obecný popis všech voleb, které pak můžu zvolit, ale jestli v něm něco nastavovat...
Nastavení Special Aplications. Tady bych asi měl něco nastavit což?? Prosim o radu co přesně.. dík. V tom rolovacím, kde je BOTH, ten triger type, tam lze zvolit tcp nebo udp, nebo both
Nastavení Special Aplications. Tady bych asi měl něco nastavit což?? Prosim o radu co přesně.. dík. V tom rolovacím, kde je BOTH, ten triger type, tam lze zvolit tcp nebo udp, nebo both
cybernovi
Level 3
Level 3
Kontaktovat uživatele:

o-ou

Příspěvek od cybernovi »

rad bych ti pomohl, ale nevim jak si zobrazit ty tvoje přílohy.
(CZ)Tomidlo
Level 1
Level 1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od (CZ)Tomidlo »

Nejsem si presne jist, ale u jednoho kolegy sme ten problem resili a vyresilo se to ze tva verejna IP se nastavi jako vychozi z routru a jelikoz mezi routrem a PC popr. Bookem probiha komunikace pod jinou IP musi se v routru naportovat. Podrobnosti bohuzel neznam, ale doufam ze ti to alespon trochu pomuze nebo nekoho to trkne jak to udelat.
Často chybující komponenta počítače je ta, co sedi za klávesnicí
Verxes
Level 3
Level 3

Re: o-ou

Příspěvek od Verxes »

cybernovi píše:rad bych ti pomohl, ale nevim jak si zobrazit ty tvoje přílohy.

Stačí na ně kliknout a dát otevřít...
cybernovi
Level 3
Level 3
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cybernovi »

tak to jsem asi magor.. Kam jako mám kliknout?? http://tinyurl.com/y347hk
xalfons2
Level 3
Level 3

Re: Stejný problém...

Příspěvek od xalfons2 »

Verxes píše:Mám stejný problém, používal jsem připojení přes ADSL modem a byl jsem active, ale teď jsem k tomu připojil wifi router a mohu být jen pasive. V nastavení Windows firewallu jsem DC udělil výjimku, ale stále mi to píše když chci být active chyba v mapování portů a nějaká NAT chyba :shock: .
Vůbec nevim jak nastavit porty a kde.. :mad: :cry:

Jestli máš k tomu routeru návod, tak v něm určitě postup na mapování portů najdeš. Nebo zadej do googlu typ routeru + portfoward a návod určitě najdeš.Třetí možnost je sem napsat jakej máš router a já ti ten návod najdu.
AMD 64 X2 5600+, Gigabyte GA-MA69G-S3H, 4GB DDR2 800Mhz Patriot, Radeon Saphire HD 4670 GDDR3 512MB, 750GB + 200 GB WD, Akasa 400W
cybernovi
Level 3
Level 3
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cybernovi »

Jestli máš k tomu routeru návod, tak v něm určitě postup na mapování portů najdeš. Nebo zadej do googlu typ routeru + portfoward a návod určitě najdeš.Třetí možnost je sem napsat jakej máš router a já ti ten návod najdu.

Verxes-ovi jsem nakonec poradil, po dlouhhataaanske debate po Icq, a už je aktiv ;)
Verxes
Level 3
Level 3

Příspěvek od Verxes »

cybernovi píše:

Verxes-ovi jsem nakonec poradil, po dlouhhataaanske debate po Icq, a už je aktiv ;)

Fakt?? Že vo tom nic nevim... mě rozhodně nikdo neradil.. A jinej Verxes na ICQ regnutej neni... to jsem zkoušel vyhledávat.. tak nevim komu si radil.
Čau VERXES
cybernovi
Level 3
Level 3
Kontaktovat uživatele:

re

Příspěvek od cybernovi »

Verxes: tak kdo to byl? :D ja myslel ze celou dobu mluvit s tebou, tak to se omlouvam, ale nekdo kdo se mi ozval na icq s tutim problemem, tomu jsem problem pomohl vyřešit a ja myslel ze ses to celou dobu ty :D
Odpovědět

Zpět na „Vše ostatní (inet)“