Strong DC++
Moderátor: Mods_senior
Strong DC++
Lidi pls mám net od UPC a do teď mi šlo na DC++být actvi...ale od té doby co jsem si k netu připojil i notebook tak mi to nejde... je to možné??a jak to napravit?? 
- cybernovi
- Level 3

- Kontaktovat uživatele:
router
mej stejné nastavení jako si měl bez routeru, ale v routeru musis povolit porty TCP a UDP (ktere máš dané v nastaveni DC++) pro tvojí IP adresu, kterou ti asi router přidelil DHCPčkem
Stejný problém...
Mám stejný problém, používal jsem připojení přes ADSL modem a byl jsem active, ale teď jsem k tomu připojil wifi router a mohu být jen pasive. V nastavení Windows firewallu jsem DC udělil výjimku, ale stále mi to píše když chci být active chyba v mapování portů a nějaká NAT chyba
.
Vůbec nevim jak nastavit porty a kde.. posílám pár printscreenů obrazovky s nastavením routeru.. jelikož nevim co a kam vyplnit.. router má zároveň i svůj firewall, ale tam taky nevim, jestli něco povolovat, nebo nastavovat..

Vůbec nevim jak nastavit porty a kde.. posílám pár printscreenů obrazovky s nastavením routeru.. jelikož nevim co a kam vyplnit.. router má zároveň i svůj firewall, ale tam taky nevim, jestli něco povolovat, nebo nastavovat..
- Přílohy
- (CZ)Tomidlo
- Level 1

- Kontaktovat uživatele:
Nejsem si presne jist, ale u jednoho kolegy sme ten problem resili a vyresilo se to ze tva verejna IP se nastavi jako vychozi z routru a jelikoz mezi routrem a PC popr. Bookem probiha komunikace pod jinou IP musi se v routru naportovat. Podrobnosti bohuzel neznam, ale doufam ze ti to alespon trochu pomuze nebo nekoho to trkne jak to udelat.
Často chybující komponenta počítače je ta, co sedi za klávesnicí
Re: o-ou
cybernovi píše:rad bych ti pomohl, ale nevim jak si zobrazit ty tvoje přílohy.
Stačí na ně kliknout a dát otevřít...
- cybernovi
- Level 3

- Kontaktovat uživatele:
tak to jsem asi magor.. Kam jako mám kliknout?? http://tinyurl.com/y347hk
Re: Stejný problém...
Verxes píše:Mám stejný problém, používal jsem připojení přes ADSL modem a byl jsem active, ale teď jsem k tomu připojil wifi router a mohu být jen pasive. V nastavení Windows firewallu jsem DC udělil výjimku, ale stále mi to píše když chci být active chyba v mapování portů a nějaká NAT chyba.
Vůbec nevim jak nastavit porty a kde..![]()
Jestli máš k tomu routeru návod, tak v něm určitě postup na mapování portů najdeš. Nebo zadej do googlu typ routeru + portfoward a návod určitě najdeš.Třetí možnost je sem napsat jakej máš router a já ti ten návod najdu.
AMD 64 X2 5600+, Gigabyte GA-MA69G-S3H, 4GB DDR2 800Mhz Patriot, Radeon Saphire HD 4670 GDDR3 512MB, 750GB + 200 GB WD, Akasa 400W
- cybernovi
- Level 3

- Kontaktovat uživatele:
Jestli máš k tomu routeru návod, tak v něm určitě postup na mapování portů najdeš. Nebo zadej do googlu typ routeru + portfoward a návod určitě najdeš.Třetí možnost je sem napsat jakej máš router a já ti ten návod najdu.
Verxes-ovi jsem nakonec poradil, po dlouhhataaanske debate po Icq, a už je aktiv
cybernovi píše:Jestli máš k tomu routeru návod, tak v něm určitě postup na mapování portů najdeš. Nebo zadej do googlu typ routeru + portfoward a návod určitě najdeš.Třetí možnost je sem napsat jakej máš router a já ti ten návod najdu.
Verxes-ovi jsem nakonec poradil, po dlouhhataaanske debate po Icq, a už je aktiv
Fakt?? Že vo tom nic nevim... mě rozhodně nikdo neradil.. A jinej Verxes na ICQ regnutej neni... to jsem zkoušel vyhledávat.. tak nevim komu si radil.
Čau VERXES
- cybernovi
- Level 3

- Kontaktovat uživatele:
re
Verxes: tak kdo to byl?
ja myslel ze celou dobu mluvit s tebou, tak to se omlouvam, ale nekdo kdo se mi ozval na icq s tutim problemem, tomu jsem problem pomohl vyřešit a ja myslel ze ses to celou dobu ty