koupím disk pro notebook PATA (ATA) IDE velikost 2,5" do notebooku, je to pro acer starý cca 5 let. Kapacity od 40 GB a více (lépe ) , zaslat na dobírku či předání Zlín a okolí.
Děkuji moc za nabídky
Ondřej Klhůfek (nejlépe sms 775 383 207)
Rád se přiučím od zkušenějších... A učený z nebe nespadl
potřeboval bych poradit s výběrem externího disku na fotky. Potřeboval bych, abych tam v nějaké decentní rychlosti nahrál několik stovek GB fotek a zároveň se nemusel strachovat, že mi ten disk za pár let klekne. Nejsem si úplně jistý, jak...
Poslední příspěvek
:offtopic: Že ty si to odkukal odo mňa? :lol:
U mňa - originál je jednom disku, 1. kópia na 2. disku (mám dva v NB), 2. a 3. kópia na dvoch ext. diskoch a 4. a 5. kópia na dvoch cloudoch. Niekedy to ide na nervy - ale pocit, že máš svoje dôležité...
Zdarec lidi, chtěl bych si jen potvrdit zda má domněnka je správná. A to ta že mi nejspíš chcípá plotnový disk. Dneska se mi totiž stalo že se disk po zapnutí PC neukázal v nabídce a nereagoval ani po přepojení kabelů. Musel jsem jej ve Windowsech...
Poslední příspěvek
Muze byt vadny disk.
Ze SMART neukazuje zadnou chybu neznamena, ze disk je v poradku.
Potřeboval bych dokoupit ssd m2 disk, klasika, na nějaký soubory a hry.
Doba je zlá, tak koukam na kazdou korunu, nechci se nechat zlákat krasnyma slůvkama od prodejců, tak ma otázka zní,
Bude v tom opravdu velký rozdíl, mezi těmito disky...
Poslední příspěvek
bude-li váš problém zdárně vyřešen, nezapomeňte celé téma označit za Vyřešené (kliknutím na ikonku fajfky v pravo).
dokážete mi poradit nejlepší SSD Sata disk 1 TB v poměru cena/výkon, který má největší pravděpodobnost se nepokazit?
Byl by to druhý disk do počítače, který má desku MSI B450-A PRO MAX, která ma jenom jeden M.2 slot, proto hledám Sata disk....
Poslední příspěvek
Taky jsem to řešil a nakonec jsem koupil 2TB Samsung 870 EVO. Cena 3700,- u Alzy. Měli na ně zrovna akci, tak jsem moc dlouho neváhal. Doufám, že mi nějaký čas vydrží.