Ahojte.Kupil som si mobilny internet a chcel by som ho zaheslovat aby sa mi tam nikto nedostal.Neviem si dat rady.Nemozem sa dostat do nastavenia routra ani ziadnu IP adresu pre nastvenia som nenasiel.Tu je ten typ...
Leadtek WiFi router (ExpressCard)
Wi-Fi router poskytuje pripojenie do internetu prostredníctvom siete Flash-OFDM alebo 2G/3G. Súčasťou balenia je Leadtek Express karta, Flash-OFDM dátová karta typu Expresscard pre pripojenie prostredníctvom siete Flash-OFDM 450 MHz.* Užívateľ môže jednoducho pripojiť počítač prostredníctvom priloženého Ethernet kábla alebo prostredníctvom WLAN. Router obsahuje 4 LAN porty pre pripojenie až 4 počítačov prostredníctvom Ethernetu. Ďalšie počítače je možné pripojiť prostredníctvom WLAN – router spĺňa štandardy 802.11 b/g/n a zabezpečenie prostredníctvom šifrovania WPA a WEP
Obsah balenia:
802.11 b/g/n bezdrôtový router kábel RJ45 napájací adaptér inštalačné CD príručka pre rýchly štart 450 MHz Flash – OFDM dátová karta typu Expresscard s balením Vlastnosti:
IEEE 802.11 b/g/n s podporou zabezpečenia WEP alebo WPA 4 x RJ45 Ethernet port pripojenie do internetu prostredníctvom siete Flash-OFDM (450 MHz) - súčasťou balenia je Leadtek Express karta, dátová karta typu Expresscard pre Flash-OFDM pripojenie do internetu prostredníctvom sietí 2G/3G (Pre pripojenie prostredníctvom siete 2G/3G je potrebné k routru pripojiť 2G/3G USB modem alebo 2G/3G dátovú kartu typu Expresscard. 2G/3G dátové zariadenie nieje súčasťou balenia. Pre bližšie informácie si preštudujte manuál.) webové rozhranie pre administráciu bez potreby inštalácie
* Pre pripojenie prodstredníctvom siete 2G/3G je potrebné do routra pripojiť 2G/3G USB modem alebo 2G/3G dátovú kartu. 2G/3G zariadenie nie je súčasťou balenia. Zoznam podporovaných zariadení nájdete vo webovom rozhraní pre administráciu routra.
čtu na internetu o Wifi standartech 5,6 a těch úžasných rychlostech, vše samozřejmě za nutnutnosti využití pásma 5 GHz.
Bydlím v rodinném domě a za první betonovou zdí už 5 GHz nemá signál, nebo je rychlostí na úrovni 2,4.
Jak to...
Poslední příspěvek
presne tak, presny pokryti ani v zavislosti na spouste faktoru (material zdi, sirka zdi, tvary atd atd atd.) v podstate ani uplne rict nejde.
Muzes pripadne zkusit dokoupit dalsi R315 v mesh modu a uvidis no, zahradu mam pokrytou do pulky a dal to...
Zdravim vas. Potrebujem od vas poradit.
Prepojil som pc bezdratovo z tv. Cez wifi a sreen mirroring.
Lenze je problem ze mi to seka a laguje.
Moj pc je novy silny. ale moja tv je z roku 2014 a na nej mi ten bezdratovy prenos seka. Ale ja chcem...
Poslední příspěvek
Samozrejmne ze ne. Bezdratove spojeni bude mit vzdy zpozdeni.
U filmu bude pouze horsi kvalita obrazu, zpozdeni nicemu nevadi, hry ale budou kvuli zpozdeni nehratelne.
Pouzij HDMI kabel, pokud je aktivni, muze mit i 20 metru a vice.
Zdravím. Začal mi blbnout WIFI router TP link Archer AX20 AX1800. Začal často vypadávat signál, někdy se stane, že se ztratí signál pro TV v obýváku, kde byl vždy Signál dobrý. Zkoušel jsem TV připojit na Hotspot přes mobil, TV normálně fungovala....
Poslední příspěvek
Zmer to ve chvili, kdy jsou problemy se signalem.
Jsou lidi, co zapinaji wifi az kdyz ji potrebuji a pak ji zase vypinaji.
Ahoj, řeším problém na svém notebooku, který je připojený do mé wifi sítě.
Před pár dny nastal problém, že mám vysoký jitter. Zatím jsem vyzkoušel následující.
Pokud se připojím přes LAN kabel, tak problém nenastane
Problémy mám i na jiných wifi...
Poslední příspěvek
Pokud to ne-funguje tak, jak popisuješ, tak mi to ukazuje na ovladače Wi-Fi v notebooku. Zkus jiné, třeba i starší.