Zdravim, koupil jsem si asi před rokem modem a ztratil jsem manuál od něj. Kde byli ty podrobnosti o tom jak se dostat do nastavení. Modem má značku Cerberus P6361 Wifi 802.11n. Dá se tam nějak dostat? Nebo je to už beznadějný?
Díky za pomoc
Jak se dostat do nastavení modemu?
Moderátor: Mods_senior
Re: Jak se dostat do nastavení modemu?
Zkus IP výchozí brány
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- Kouril34
- Level 3

- Kontaktovat uživatele:
Jo to jsem zapomněl. Já mám dva modemy, je anténa, ta vede do jednoho modemu a z toho modemu to vede do druhého , který potom rozděluje do 3 PC.. Tak bych se potřeboval dostat do tohohle co rozděluje. A to je právě ten výše napsaný.
Asi se budu opakovat ale zkus IP výchozí brány
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
- Kouril34
- Level 3

- Kontaktovat uživatele:
no to jsem zkoušel, ale vždy mě to najede na stránky mého internetu, což budu ten modem, co je u antény
Tak odpoj net a měl by ses tam dostat.
Lenovo Legion 5 ( Ryzen 7, RTX3070 140W, 32GB RAM )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
Pozri si manuál pdf (AJ) a nemal by si mať problém nastaviť IP východzu bránu : http://www.google.sk/search?rlz=1C1AVSA ... anu%C3%A1l
samael.35
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4 Odpovědi
- 9533 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od flakyr
-