Instalace Adobe Photoshop CS5 Extended se vždy zasekne.*
Moderátor: Mods_senior
Instalace Adobe Photoshop CS5 Extended se vždy zasekne.*
Dobrý den,
nedaří se mi nainstalovat zkušební verzi Adobe Photoshop CS5 Extended. Při instalaci se mi to zasekne viz příloha (Nezaskene se počítač, pouze instalace a nezasekne se tím stylem, že se nedá kliknout na ukončit, ale prostě se nepohybuje). Zkoušel jsem to stahovat ze dvou zdrojů a pokaždé to je stejné. Mám nový windows (W7), tam by problém snad být neměl.
Díky za odpovědi.
nedaří se mi nainstalovat zkušební verzi Adobe Photoshop CS5 Extended. Při instalaci se mi to zasekne viz příloha (Nezaskene se počítač, pouze instalace a nezasekne se tím stylem, že se nedá kliknout na ukončit, ale prostě se nepohybuje). Zkoušel jsem to stahovat ze dvou zdrojů a pokaždé to je stejné. Mám nový windows (W7), tam by problém snad být neměl.
Díky za odpovědi.
Naposledy upravil(a) Myloš dne 25 bře 2011 17:48, celkem upraveno 2 x.
Důvod: Oprava nadpisu „Problém s intalací Adobe Photoshop CS5 Extended“. Co je to za zlozvyk nadepisovat vlákna „problém s…“? Je tak těžké namísto pitomého slova „problém“ ten problém nějak popsat?
Důvod: Oprava nadpisu „Problém s intalací Adobe Photoshop CS5 Extended“. Co je to za zlozvyk nadepisovat vlákna „problém s…“? Je tak těžké namísto pitomého slova „problém“ ten problém nějak popsat?
Re: Instalace Adobe Photoshop CS5 Extended se vždy zasekne.*
Určitě bych zkusil spustit instalátor jako správce, zakázat motivy + kompozici plochy a možná i Spustit v režimu kompatibility (pravý klik - Vlastnosti - Kompatibilita) <- univerzální řešení. Ale snad by mělo fungovat jednoduché spuštění jako správce :) snad jsem pomohl.
Mám ten samý problém...sekne se,hodí to modrou obrazovku a restartuje... 

Jak dlouho jsi čekal? Při instalaci se mi to stalo taky, ale stačilo chvíli počkat a rozjelo se to.
Podobný zkušební soft jsi ještě neměl nainstalovaný?
Měl jsem nainstalovaný...
Proto můžeš mít problémy, některé softy si to hlídají, abys netestoval stále ...
To znamená přeinstalace PC?
Přeinstalace je instalace přes starý OS, tedy nepomůže, ani není výhodná v ostatních parametrech.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek