Sluchátka se vždy po roce rozbijí
Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team
Sluchátka se vždy po roce rozbijí
Zdravím.
Měl jsem už dvoje sluchátka, sluchátka vždycky tak po roce odejdou. Ze začáku vždy začne blbnout kontak ve spojovací konektoru, tka po 2 měsicích to musím mít asi o 4 mm vysunuté, nesmím tam jack zatlačit a až na doraz. A pak ke konci až se sluchátka začnou kazit uplně, tak mám problém chytit kontakt a musím s jackem točit chvíli než nadju ten správný bod. Měl jsem dvoje sluchátka. Nejdříve nějaké neznačkové, pak hama. A ted si chci koupit od AKG 77. Je to normální životnost sluchátek, měl jsem smůlu na kusy, nebo bude něco s notebookem ?
Měl jsem už dvoje sluchátka, sluchátka vždycky tak po roce odejdou. Ze začáku vždy začne blbnout kontak ve spojovací konektoru, tka po 2 měsicích to musím mít asi o 4 mm vysunuté, nesmím tam jack zatlačit a až na doraz. A pak ke konci až se sluchátka začnou kazit uplně, tak mám problém chytit kontakt a musím s jackem točit chvíli než nadju ten správný bod. Měl jsem dvoje sluchátka. Nejdříve nějaké neznačkové, pak hama. A ted si chci koupit od AKG 77. Je to normální životnost sluchátek, měl jsem smůlu na kusy, nebo bude něco s notebookem ?
Re: Sluchátka se vždy po roce rozbijí
Co reklamace?
No ty první sluchátka už jsou po záručce a pak když se rozbily i ty 2 tak jsem je nepoužíval asi měsíc. A to mi je někdy v průběhu stihl pes překousta kábl. Tak jak budu kupovat ty nové tak nechci abych dopadl stejně.
A co třeba bezdrátová přes bluetooth :) Odpadne problém s kabelem i konektorem 
Osobně používám jen špunty k MP3. Od té doby co si kupuji značková dražší sluchátka tak mi kabel s konektorem přežije déle než samotný reproduktor který se cca po 2letech ohraje a zvuk je pak na prd... (poslouchám každý den i několik hodin).
Osobně používám jen špunty k MP3. Od té doby co si kupuji značková dražší sluchátka tak mi kabel s konektorem přežije déle než samotný reproduktor který se cca po 2letech ohraje a zvuk je pak na prd... (poslouchám každý den i několik hodin).
To by mě zajímalo co s tím všechno děláte.Tyhle už mám v provozu skoro čtvrt století a pořád v pohodě.
http://www.google.cz/#sclient=psy&hl=cs&source=hp&q=tesla+arf+310&pbx=1&oq=tesla+arf&aq=1&aqi=g3&aql=&gs_sm=c&gs_upl=0l0l6l2037l0l0l0l0l0l0l0l0ll0l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&fp=32543c8f3d596141&biw=1920&bih=924
http://www.google.cz/#sclient=psy&hl=cs&source=hp&q=tesla+arf+310&pbx=1&oq=tesla+arf&aq=1&aqi=g3&aql=&gs_sm=c&gs_upl=0l0l6l2037l0l0l0l0l0l0l0l0ll0l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&fp=32543c8f3d596141&biw=1920&bih=924
Nic hrozného, poslech hudby, dost často, potom je používám při hraní her, volání, nepotřebuji mikrofon, mám ho zabudovaný v notebooku.
To je snad zbytečné řešit, pokud mají poruchu vždy po roce ne? Chce to odnést je na reklamaci dřív než je rozkouše pes a je po problému. Mě také přestalo hrát jedno sluchátko tak jsem je šel reklamovat a hned mi to vyměnili kus za kus bez problému. Jinak teď mám Creative ep-630 za 300Kč a zatím můžu jen chválit.
Ono to chce také slušné zacházení a o kabely nezakopávat, protože se zpravidla poškodí konektory.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Ano "Pic" ...... Jestli máš sluchátka zapojeni ve předu je to jasné . ono se toho dotkneš nebo cokoli prostě to vohneš a je to v háji (to mám to samí z USB).............
>>>>>>>Ahoj ... Hledám web designéra a grafika...<<<<<<<
Případní zájemci My napište http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?f=102&t=81709,Budu moc rád když se mi někdo ozve....
Dík....
Případní zájemci My napište http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?f=102&t=81709,Budu moc rád když se mi někdo ozve....
Dík....
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0 Odpovědi
- 8675 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od walderan
-