Externí HDD se zobrazuje jako "Místní disk"

Routery, modemy, Wifi AP, switche, kabely, konektory…

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Zamčeno
Hakky508
nováček

Externí HDD se zobrazuje jako "Místní disk"

Příspěvek od Hakky508 »

Dobrý den, nikde nemohu najít pomoc a jsem velice zoufalá, proto děkuji za každý příspěvek.
Zhruba před 2. týdny jsem si koupila externí HDD Western digital - My passport essential 500gb.
Vše šlapalo v pořádku,do té doby než jsem ho napojila do Xbox 360 s tím že se podívám na nějaký film,
nic jsem v xboxu neměnila,nic jsem smazat nemohla...ovšem od té doby se mi po připojení disku k jakémukoli počítači ukazuje jako "místní disk F" se zabráním pouhých 4%.Na disku jsem měla velice důležitá data a bylo zabráno více jak 50%.Vyzkoušela jsem veškerý WD software a aktualizace a nic nefunguje..
Jen doufám že je ještě nějaká reálná šance nepřijít o data, nebo že se situace nějak vyřeší..jistě chápete moje rozzlobení, značce WD jsem věřila, proto jsem radši investovala více peněz a po dvou týdnech užívání přijde tohle.. :-( Děkuji za každou užitečnou radu.
Owner
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Kontaktovat uživatele:

Re: Externí HDD se zobrazuje jako "Místní disk"

Příspěvek od Owner »

IMHO si ho náhodou naformátovala v XBOXu, jinak by ho ani systém nechtěl detekovat .
Takže si stáhni program Recuva, připoj HDD a nech ho tím programem oskenovat. Napiš nám , jestli něco našel.
Pokud ano, tak data zálohuj pomocí něho, ovšem na jiný disk, než ze kterého zachraňuješ.

Recuva ke stažení http://www.piriform.com/recuva
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Hakky508
nováček

Příspěvek od Hakky508 »

Děkuji!Ovšem program Recuva našel pouze některé soubory, řekla bych spíš žádné.znamená to teda že data jsou stále v hdd a program je nenašel všechny,nebo zůstala jen ta malá část z nich..?Myslíte že je ještě nějaká záchrana než nechat disk v rukou lidí co po mě budou chtít tisíce?Nevím zda je to možné,ale podle mě by se formát v xboxu ani nestihl,byl připojen jen chvilku a formát 300gb snad nějakou minutku zabere,možná se ale mýlím a mám smůlu..děkuji za radu.
Pic
Guru Level 13
Guru Level 13

Příspěvek od Pic »

Nepochybně, ale došlo k poškození disku, nebo alespoň jeho části. Jinak s Recuvou jsem zachraňovat data z disku 500GB, což trvalo mnoho hodin. Doufám, že jsi hledání předčasně neukončila.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Zamčeno
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Externí disk se změnil na RAW po pokusu o odstranění Read-only atributu
    od Resident_Evil » » v Vše ostatní (z oblasti IT)
    1 Odpovědi
    9345 Zobrazení
    Poslední příspěvek od petr22
  • PC mi nenajde externi hdd
    od standacich » » v Problémy s hardwarem
    10 Odpovědi
    8064 Zobrazení
    Poslední příspěvek od standacich
  • Externí SSD pomalý přenos.
    od JHH1977 » » v Problémy s hardwarem
    6 Odpovědi
    5400 Zobrazení