Náhodou já Wildfire S mám a na téměř nic si nemůžu stěžovat. Jediné, co by bylo lepší je větší vnitřní paměť. Asi se počítá, že stejně dělá každý root. Ale po tom, co jsem se zbavila aplikací, které jsem stejně nepoužívala mám místa dost.
Acer TimelineX 4820T - OS:Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple *Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
Hlavně neber LG dotykáč!!! měl jsem Arenu a řeknu vám, že problém aká vládní rozpočet je nic oproti tomu mobilu. Celkově kdo měl LG nechodil s úsměvem po ulicích.. A kdo říká že je dobrý, má ho jen týden!
AMD Phenom II X3 Triple-Core N830 2,1 GHz 1,5 MB L2 Cache, 4 GB DDR3 1066 MHz, ATI Mobility Radeon HD5730 1GB, 15,6" TFT LCD s LED 1366 x 768 (HD), 500 GB 7200 RPM, Microsoft Windows 7 Home Premium 64bit
Na android 600mhz procak bohatě stačí... a nez wildfire se uz vice vyplati brat desire podlě mě. No ale to už řešit nemusim, jak jsem řekl - maemo je vynikající systém a na te N900 jsem si procesor pretaktoval z 600mhz na 1000mhz
Werty.cz píše:Hlavně neber LG dotykáč!!! měl jsem Arenu a řeknu vám, že problém aká vládní rozpočet je nic oproti tomu mobilu. Celkově kdo měl LG nechodil s úsměvem po ulicích.. A kdo říká že je dobrý, má ho jen týden!
Mám už půl roku LG OO a po ulicích chodím s úsměvem :) Lg nejsou špatný
____________________________________ Pravidla fóra Kdo se moc ptá, málo googlí
Andrew98 píše:No nejlepší není já root mám taky a budu si dávat novou romku. Htc mají vždy málo paměti, jediné co se mi líbí je ten zadní kryt
Ale já netvrdila, že je to nejlepší mobil! Ale pro mě teda je. Samo každému vyhovuje něco jiného. Ani root nemám a pokud to nebude nějak zásadně nutný, tak ho ani neplánuju. Jen sem řekla, proč si já myslím, že tam maj málo paměti.
Acer TimelineX 4820T - OS:Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple *Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
Já jsem to nemyslel ve zlém a root je celkem užitečný aspoň mě se zdá a ta paměť je dobrá jen jeden detail to kazí a zrovna to co se mi taky líbí a to je Sense žere to dost paměti, ale ta krása
Dobrý den,
rád bych se obrátil na pomoc s výběrem mobilu.
Požadavky:
- cena max 4000 Kč nový, 3000 Kč použítý.
- android verze min.11
- display max 6,5'', menší lepší
- upřednostňuji kompaktní rozměry a váhu. Chci mobil nosit v přední kapse.
-...
Poslední příspěvek
Koupil jsem Xaomi Redmi Note 10 Pro za 2000kč. Spokojenost. Baterka je horší dle očekávání, ale nejsem náročný uživatel, tak do roka bych ji vyměnil.
Na netu píšou, že ochranné sklo na mobil „ FlexibleGlass 3M “ je nejtvrdší a nejkvalitnější. Podle mě ta tvrdost však snižuje citlivost. Takže uvažuji o sklu „ FlexibleGlass LITE 3M “, které je tenčí.
Má s tím někdo zkušenosti?
v dohledné době bych rád upgradoval PC na novější generaci komponentů abych měl zase pár let klid. Zaměření převážně herní, aktuálně mám monitor s rozlišením WFHD 2560 × 1080 časem bych to rád vyměnil za něco s větším rozlišením 1440p...
Poslední příspěvek
3 roky starou RTX 3080 bych nekupoval. Zivotnost karty tento fakt o neco snizi.