Ahoj.
Sem tam čtu o Keriu a jeho mouchách. Sám ho používám a až na to, že je to žrout, tak jsem s ním spokojen. Rád ale zkouším novější a lepší.
No ale tohle mě zarazilo: http://personal-firewall-software-revie ... views.com/
Že by se Kerio nedostalo ani do první desítky? Máte někdo zkušenosti se Zone Alarm?
Firewall: Kerio a Top Ten
Moderátor: Mods_senior
Firewall: Kerio a Top Ten
K čemu nám je, že zítra bude líp, když pokaždé, když se ráno probudíme, je dnes.
- marcucci
- Level 3

- Kontaktovat uživatele:
Ja jsem mel Outpost FW a byl cool. Ale ted mam Ashampoo FW a maximalni spokojenost,jen mi silene spamuje email.Jinak je uzivatelsky asi nejlepe udelany,je nejvice srozumitelny pro bezneho uzivatele,je na nej i cestina. Jinak ZoneAlarm a Kerio pro me jiz davno skoncili v "odpadkovem kosi"!!! Vubec mi nesedli. Jinak je to asi jen veci nazoru a na co je clovek zvykly.
AsusP5B,C2D E6400 2,13@3,0GHz,OCZ OpsEd 667@800Mhz 3×1GB, 250GB Maxtor+4×500GB WD,nVidia8800GTX,SB X-Fi ProGamerFatality,Samsung 22"LCD,Logitech 5.1 Z5500,2×DVD+RW,NZXT Apollo,Corsair 520W,LogitechG5+G7,Vista64bitUltimate+XP32bitHome+LinuxSuse64bit
- Jidhash
- Tvůrce článků
marcucci píše: Jinak ZoneAlarm a Kerio pro me jiz davno skoncili v "odpadkovem kosi"!!! Vubec mi nesedli. Jinak je to asi jen veci nazoru a na co je clovek zvykly.
přesně tak
jinak k tomu hodnocení, kerio tam není asi jen z toho důvodu že ho nikdo nehodnotil, mrkl jsem se i na antiviry a tam zase pro změnu není ano slovo o Aviře, takže to hodnocení ber z rezervou
Jak na torrenty
Programy pro internetovou komunikaci
Problémy se řeší na fóru, na SZ nebudu reagovat
Programy pro internetovou komunikaci
Problémy se řeší na fóru, na SZ nebudu reagovat
Též mám ZAPro a jsem spokojen. Jinak jsem před tím měl Keria, ale byly problémy s některými programy, které si s ním nerozuměly.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- jarod72pm
- Level 4.5

- Kontaktovat uživatele:
Mno já zase používám výhradně Sunbelt Kerio personal a ještě mě nezklamal a vyměnil jsem ho poté co jsem měl špatné zkušenosti s Zone-Alarm a s tím spojených několik reinstalací Widlí.(dokonce v časopisu CHip o zone psali že je to startovací firewall ale nevím co si mám pod tím představit)
Outpost je také velmi kvalitní ale jeho titěrné a zdlouhavé nastavování dost lidí na začátku odradí .
Ale dobrých firewalů je dost na to aby si každý vybral co mu sedne

Outpost je také velmi kvalitní ale jeho titěrné a zdlouhavé nastavování dost lidí na začátku odradí .
Ale dobrých firewalů je dost na to aby si každý vybral co mu sedne
AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.
Mister.G: problém Keria a žebříčku, na který jsi dal odkaz, je ten, že Sunbelt Kerio nebyl testovaný!
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1 Odpovědi
- 2822 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Tint