Jak tedy dopadla kontrola disku? Bylo vše OK? Máš originál - legální Windows?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Na netu se píše toto: If your drive controller is not natively supported then you'll want to boot the Windows installation media. Then *F6* very early and very important (at setup is inspecting your system) in the setup to prevent drive controller detection, and select S to specify additional drivers. Then later you'll be prompted to insert the manufacturer supplied Windows driver for your drive controller in drive "A"
Zjisti, zda v BIOSu náhodou nemáš u disků mód AHCI, ten jaksi WinXP nativě neumí. Přepni na druhou volbu v nabídce. PS: AHCI umí XP pouze, pokud se mu dodají extra ovladače, Win Vista a Win7 tento problém již nemají.
Ahoj,
mám problém s neustálým scrollováním.
Resp., když např. chci zvýšit ve windowsu hlasitost, automaticky se mi začne pomalu zvyšovat doprava. Při otevření nějakého seznamu dat v prohlížeči, tak také se mi automaticky začne scrollovat na jednu...
potřeboval bych poradit s výběrem notebooku kolem 15k. Jediný požadavek co jsem dostal bylo aby na tom šlo rozjet Farming Simulator 2022. Stolní počítač bohužel známý nechce. Je mi jasné, že to za tuto cenu nebude mít s kvalitou moc...
můj minulý notebook odešel do křemíkového nebe, čest jeho památce a plivnutí na plasty v levných noteboocích, dobře mi tak, blblovi. Konečně jsem snad dospěl do věku a moudrosti, kdy vím, že stejně na notebooku nic nehraju a největší jeho...
Ahojte,
Prosimvás, mám notebook který přestal ze dne na den nabíjet. Momentálně je úplně vybitý, když ho připojím k síti tak nenabíjí a nesvítí ani kontrolka nabíjení. Doufám že je jen vadná nabíječka. Notebook je mamky a nechce si zbytečně kupovat...
Poslední příspěvek
Asi se divit budeš.
Nějaký PC servis vyzkouší adaptér a určí závadu. Jak je NB starý?