muj problem je tento.slysel jsem ze se v call of duty 2 daji natacet pomoci urciteho programu-Frapsu.proto jsem si sehnal demoverzi tohoto programu,ve ktere se da bohuzel natacet pouze 30 vterin.a tak jsem brouzdal po netu a nasel plnou verzi Frapsu.stahl jsem plnou verzi.demo jsem odinstaloval a nainstaloval plnou.chci spustit plnou poklikam na ikonu chvilku pracuje a pak nic...nic se nedeje.fraps se nespusti..poradi mi nekdo prosím
Problém nejspíš způsobila špatná nebo nekompletní odinstalace původní verze Frapsu. Mělo by stačit vyčistit si registry.
Nejdřív odinstaluj ten Fraps a vyčisti registry pomocí programu ccleaner nebo Registry Mechanic.Pak to zkus nainstalovat znova.
Nepotřebuje ten program registraci nebo vložení klíče, či crack? Uvedený program bohužel neznám, tak se možná ptám špatně. Na stránce http://www.fraps.com, vidím, že program vyžaduje registraci.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
no jo ale mam kamose a jeden ma upe stejny problem jako ja tzn.ze si nejdriv nainstaloval demo a pak mu to neslo...a druhy kamarad si stahnul rovnou plnou a jde mu upe normalne...dokonce mi ji posilal pres icq ale stejne me to neslo
Zdravím, pred rokom som poskladal nový PC, a probližne pol roka mám problémy s prehliadačom. Predtým som mal Brave, a teraz Edge. Problém sa objavuje pri oboch, nieje to pravidelne tak 2-3krát denne. Vymenil som RAM-ky ale nepomohlo. Teraz mám 64GB...
Prosím, pomohl by mi někdo z vás vyřešit problémy v síti na obrázku.
1.Proč nemůže PC1 komunikovat s PC2?
2.Proč nemůže PC1 komunikovat s PC0?
3.Proč nemůže PC0 zobrazit webovou stránku www.web.cz na stejnojmenném serveru.