Budu fandit němcům. Nemám je sice rád, ale budou asi lepší soupeři než švédové. A fandím Kanadě. Nejen kvůli averzi proti Rusům, ale proto, že Rusové nehrají hokej a tak by zápas s Kanadou byl mnohem hezčí ať už by dopadl jakkoliv. A Finům fandit nebudu, to je jasné. Uvidíme co z toho mi vyjde
děsí mě jak jsou dobří, zatím jsem je viděl dotahovat jen jednou zápas.. je možné že kdyby nedávali gól první vše by bylo úplně jinak :-) doufám že jim to vydrží, snad nevyplýtvali všechno štěstí před švédskem
AMD Phenom II X3 Triple-Core N830 2,1 GHz 1,5 MB L2 Cache, 4 GB DDR3 1066 MHz, ATI Mobility Radeon HD5730 1GB, 15,6" TFT LCD s LED 1366 x 768 (HD), 500 GB 7200 RPM, Microsoft Windows 7 Home Premium 64bit
Pokud budu soudit Švédsko podle posledního zápasu ... šance je velká. Jsou sice dobří v tahu na branku, ale nijak mě nenadchli. A hlavně ... vzadu mají díry jak sviňa
no já myslím, že proti Švédům žádné gólové hody nebudou, asi jako v zápase s Finy. Bude to hodně vyrovnané, ale doufám, že to naši zvládnou. přeci jen Jarda hraje jak v 25 a soupeře si nandavá na záda jako baťohy a podniká s nimi túry po třetině
"Voda je mokrá, nebe je modrý, ženský mají tajemství."
Riviera kid píše:no já myslím, že proti Švédům žádné gólové hody nebudou, asi jako v zápase s Finy. Bude to hodně vyrovnané, ale doufám, že to naši zvládnou. přeci jen Jarda hraje jak v 25 a soupeře si nandavá na záda jako baťohy a podniká s nimi túry po třetině
Tak toto je drzost pátého levlu, jasně že je rozneseme na kopytech !!
<TeXaN> jakej ma maximalni dosah BT? v idealnich podminkach
<TeXaN> resp projde mi skrz zed a jeste 15m na zahradu?
<Unimatrix325> pokud BT znamena bitevni tank, pak ano