Moje stránky s oknem

Místo pro dotazy a rady ohledně programovacích jazyků (C++, C#, PHP, ASP, Javascript, VBS..) a tvorby webových stránek

Moderátor: Mods_senior

Zamčeno
Ajdam
Level 1.5
Level 1.5
Kontaktovat uživatele:

Moje stránky s oknem

Příspěvek od Ajdam »

Mám stránky a chtěl bych tam mýt okno jako tad :http://www.wrestlingweb.cz/
(myslím to okno s tima obrázkama)

Neznáte na to nějaký program ? Díky
Ltb: BAN z důvodu opakovaného OT a SPAMu, dále z důvodu krádeže loga PC-HELP a obsahu fóra.
pukasinek
Level 4
Level 4

Re: Moje stránky s oknem

Příspěvek od pukasinek »

Myslíš to jak tam jsou ty zprávy?Když najedeš na to okno malý tak se ti změní do toho většího a po kliknutí na odkaz se dostaneš na zprávu nebo jaký okno myslíš přesně?

edit: Myslím že by nebylo od věci nahodit odkaz tvýho webu.
Ajdam
Level 1.5
Level 1.5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajdam »

MYSLÍM TO OKNO S TIMA OBRÁZKAMA JAK MŮŽEŠ KLIKNOUT A ON SE TAM ZMĚNI TEN OBRÁZĚK A JE TAM I TEXT
Ltb: BAN z důvodu opakovaného OT a SPAMu, dále z důvodu krádeže loga PC-HELP a obsahu fóra.
pukasinek
Level 4
Level 4

Příspěvek od pukasinek »

Buď prosimtě hodnej a nahoď sem odkaz tvýho webu,jinak to okno pokud se nemýlím se musí udělat pomocí nějakého skriptu,netuším co umíš nebo neumíš,ale klasickým HTML by možná taky šel?Netuším,nicméně ta stránka na kterou jsi odkázal má asi systém na zakázku,případně si je mohli udělat i sami,ale není to jednoduché,ač,možná že tady někdo z fóra ví jak na to ;-)
mmmartin
Moderátor

Příspěvek od mmmartin »

Ajdam: 1) Odkazy se do fóra vkládají v podobě, která umožňuje jejich otevření pouhým kliknutím na odkaz. Toho dosáhneš použitím tlačítka URL
2) Pokud po někom chci nějakou radu, nezačnu na něj křičet hned po jeho první doplňující otázce.
3) Pro otázky ohledně programování webu je tu vytvořená zvláštní sekce. Pokud svůj dotaz vložíš do sekce Vše ostatní > Vše ostatní, může se stát, že budeš zbytečně dlouho čekat na odpověď.

Téma přesunuto.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Tomina
Level 5.5
Level 5.5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomina »

Ty měnící se obrázky bývají realizovány nejčastěji pomocí nějakého skriptu (někdy i ve flashi). Kód k tomuto příkladu je zde:

jQuery plugin:
Abbc3 Spoiler Show

Velice podrobný návod, jak tvořit jednotlivé akce, je zde. Jsou tam i kódy..většinou se jedná o pluginy jQuery..
Zamčeno
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Programování a tvorba webu“