neviem cim to moze byt ale ked mam zapnuty pc tak asi prve 2, 3 hodiny ide v pohode ale potom ked nieco chcem otvorit vyhodi sa mi tabulka--error s napisom neni dotatok prostriedkov pre tuto aplikaciu ----ale ked dam restart tak zasa ide v pohode take dve az tri hodiny .....co mam stravit aby siel stale v pohode dakujemmm
Start/Tento počítač/Zobrazit systémové informace ( v levém menu)
Největší životní moudro je,vědět na koho se VYSRAT a před kým POSRAT .
Aha - takže paměť máš 512 MB, frekvence procesoru AMD 1.83 Gz. To je dobrý. Problém může být třeba v ubírání paměti některými viry nebo jinými šmejdy. Zkus zabloudit do sekce HijackThis na tomto fóru, přečti si návod na způsob výpisu z tohoto programu a založ si nové téma v uvedené sekci. Naši laičtí odborníci ti určitě pomůžou, pokud v tvém počítači máš něco, co tam nepatří. Další možnou příčinou vzniku tohoto popisovaného stavu může být vadná paměť. Zkus si stáhnout z netu program Memtest a projet jím tvoji paměť (myslím tu počítačovou). Pokud se při testování paměti objeví nějaké hodnoty v červených polích, tak máš vadnou paměť a bude nutné ji vyměnit. Pokud to bude v pořádku, můžeš být klidný, že pamětí to není. Pak to bude asi softwarová záležitost.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
A pro příště by bylo lepší napsat jako předmět třeba "error s napisom neni dotatok prostriedkov pre tuto aplikaciu" nebo vypínání PC nebo něco co vystuhne Tvůj problém poněkud přesněji.
Největší životní moudro je,vědět na koho se VYSRAT a před kým POSRAT .
2024-11 Kumulativní aktualizace (Preview) pro Windows 10 Version 22H2 pro systémy založené na platformě x64 (KB5046714)
pořád to chce restart a nic. Podobný problém s jinou...
Poslední příspěvek
Už to mám vyřešené. Restart Windows Update služby, pozastavení aktualizací na týden, vzápětí povolení aktualizací, proběhne zrušení výše zmíněného KB.
A tak to u mě zafungovalo.
Pro Kecálka: dík za nic neříkající radu kapitáne Bystrozraku :D
Před asi měsícem jsem si koupil nový PC V pondělí a dneska se při zapnutí objevila chybová hláška your device ran into a problem and needs to restart doprovázená takovým podivným zachrčením v reprácích. PC se restartoval a v pořádku naběhl a bez...
Poslední příspěvek
Ještě než se budu patlat s tím memtestem, mezi tím říjnový a listopadovým komentářem jsem vyměnil usb wifi adaptér, který má podle cccleaneru neaktuální ovladač. Správce zařízení ale tvrdí, že ovladač je nejlepší možný. Chtěl jsem zkusit stáhnout...
Ahoj,
na svém PC jsem upgradoval procesor z Ryzen 5600X na 5700X3D. Na desce jsem updatoval BIOS na novou verzi.
PC nenaběhlo pouze se roztočili ventilátory, na desce se rozsvítila červená dioda CPU. Pomohlo vyndat baterii na desce. Poté PC bez...
po nainstalování WIN 11 na starší Acer Predator 17 (980m), aktualizací, ovladačů, Avast One, CCleaner, Chrome, TeamViewer, VLC, WinRAR a Office 2024 na ntb při spuštění a pak klidně 10x v průběhu večera vyskakuje cmd s:
FINDSTR: Cannot open...