Ahoj,mám problém s internetem,někdy se mi stane že mi vypadne z ničeho nic net,skoro pokaždé po restartování modemu internet opět naskočí někdy pomůže i restart routeru nebo resetování routeru do továrního nastavení.Výpadky jsou náhodné ,někdy to jede v pohodě i týden,někdy 2 dny a někdy to vypadává každých 5 minut.Když odpojím router a mám PC zapojený jen čistě přes modem tak to jede v klidu,ale routerem to taky není pač mám už druhý a dělá to to samé jak u předchozího.Párkrát mi na druhém PC vyskočila chyba"konflikt IP adres" ,což nechápu protože mám na všech PC nastavené automatické získávání IP adres a router má dynamickou IP.Psal jsem UPC a u nich je prý vše OK a že chyba je někde u mě.Vůbec si s tím nevím rady!
OS - Win 7 Home premium x64 Router- TP-LINK TL-WR543G
Nikdo netvrdí a ani Ti nezaručí, že vyměněný bude OK. Každopádně UPC je pravděpodobně z obliga (pokud nekecají), takže zbývá zkoušet a hledat. Zaráží mě, že po restartu routeru vše jede a tyky ty chyby v DHCP. Zkus se napojit kabelem, zda to vydrží. Potom určitě bude k routeru k dispozici nový firmware, zkusil bych ho nahrát.
Na NTB Lenovo L440 s W10 Pro (22H2) dochází občas k výpadku připojení přes Wi-Fi. Pomůže v síťovém připojení se od sítě odpojit a poté znovu zadat připojení a NTB se opět připojí. Podařilo se mi při ztrátě spojení zadat diagnostiku sítě a na konci...
Poslední příspěvek
Dlužím odpověď, takže: na AX50 jsem zkusil posunout čas získání adresy na 24 hodin dle rady RIKIho, zatím k výpadkům spojení nedochází a NTB zůstává připojen(i když je AX50 v režimu AP). S modemem nic neudělám, ten je v řízení poskytovatele a jiné...
mám výše uvedený router a cca jednou za týden vypadne WIFI připojení k mobilu a TV. Nejde to pak třeba celý den. Zkoušela jsem i přes ethernetový kabel, chvíli šlo a pak zase ne.
Poskytoval ISP je O2, tento router TP Link mám v 1....
Poslední příspěvek
a co tak Asus RT-AX 58U?
Na rovnakej stránke stojí o 300Kč viacej.A čo sa týka parametrov,AX3000 je na tom lepšie.
chtěl bych se zeptat, zdali někdo nemáte zkušenosti a za předpokladu že ano, tak jaké, s poskytovatele internetu Pe3ny. V mé lokalitě vychází ze všech možností nejlépe, ale doposud jsem o tomto poskytovateli neslyšel, tak by mě...
Poslední příspěvek
Ahoj, nemám osobní zkušenost, ale internet našel hodně odpovědí:
Posledních několik dnů řeším problém s připojením.
Komunikační programy jako Telegram, WhatsApp nebo Discord fungují, ale Chrome, Edge a TradingView mají problém a nenacitaji se nebo děsně pomalu.
rekonstruovali jsme byt (mj. jsme natahovali rozvody internetu skrz zdi, dříve nám vedly kabely po zemi podél zdí), zapojil jsem modem do sítě, ale co se nestalo - mám teď výrazně nižší rychlost internetu, než dříve. Platíme za 50Mb/s, takové...
Poslední příspěvek
Zkus připojit PC napčímo volným kabelem přes pokoj do modemu (ne ze zdi) a budeš vedět hned, kde je problém