Ati Control center

...

Moderátor: Mods_senior

Odpovědět
cybernovi
Level 3
Level 3
Kontaktovat uživatele:

Ati Control center

Příspěvek od cybernovi »

Musel jsem nainstovat nove ovladace na notebookovou Ati Radeon x1300, kvuli chybam ve vykreslovani. Pomohlo to, a hry uz slapaji jak maji. Ale v tech ovladacich (v.6.12) nefunguje klasicky Control Center, kde se dala nastovavat výkonost grafiky,roztahovani obrazu atd. Poraďte nejake řešení.Díky :)
fredik
člen Security týmu

Příspěvek od fredik »

Jen se zeptám, když jsi stahoval nové ovladače nestáhl si jen Display Driver? ten Catalyst Control Center neobsahuje. Jestli ne tak si musíš stáhnout Catalyst Software Suite tam je.
cybernovi
Level 3
Level 3
Kontaktovat uživatele:

ee

Příspěvek od cybernovi »

nene, stahl jsem celej Catalyst Software Suite (35Mb). Je tam soft, ale už ne ten rozsáhlí jako v dřívejsich verzi ale nejakej uplne obycejny, ktery jen odkazu na windowsácí nastaveni :-(
Elusive
Level 5
Level 5

Příspěvek od Elusive »

Máš nainstalovaný Microsoft .NET Framework v poslední verzi? AtiCC to ke svému běhu vyžadují.
cybernovi
Level 3
Level 3
Kontaktovat uživatele:

fram

Příspěvek od cybernovi »

jj, mám. CC šlapalo v pohode na starych ovladacich. Na novych se nespustí a v tom ,,balicku" uz je jen nejaký ubohy kde nic neni :-( . A ja potrebuju nastavit, aby pri hře s nizsim rozlišenim se mi obraz roztáhl, to jsem nastoval v CC
cybernovi
Level 3
Level 3
Kontaktovat uživatele:

vyreseno

Příspěvek od cybernovi »

tak jsem problem vyřesil. Stačilo mu manualne zmenit ovladace na jiné, než ktere instalator sam instaloval. Pote už mi CC šlape...
Odpovědět

Zpět na „Vše ostatní (sw)“