Automatický update Windows z apríla zahlási aktualizácie pre počítač , potom stiahne a dohrá KB2446704 po reštarte znovu tá istá hláška a situácia sa opakuje akoby záplatu pre počítač nedohralo. Nepomohlo nahratie v núdzovom režime....má niekto radu ?
Je to aktualizace Framework, takže asi nemáš nainstalovanou požadovanou verzi a aktualizace ji nenajde.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Ahoj všem prosím o radu ohledně lehkého updatu mého PC. Kupoval jsem před třemi roky, když byl problém sehnat nějakou grafickou kartu a dnes už mam trošku problém při novějších hrách. Můžu poprosit o radu jakou kartu koupit, samozřjmě aby to utáhl i...
Poslední příspěvek
Děkuji, takže nevyužil XMP 3600 paměti pro tu desku. Nevíme monitor.
Zdravím, už dlouho zvažuji update svého procesoru R5 2600 s RTX 3070 za něco co by se sebou dobře sedělo. Často ve hrách cítím propady FPS a často kousaní ve hře CS2 nebo ONCE HUMAN. Sám vím že mám podle stránky cca 26%.
Hledám teda něco co by bylo...
Poslední příspěvek
B450-A PRO MAX a XMP mám zaplé.
Dodatečně přidáno po 1 minutě 2 vteřinách:
takže AMD Ryzen 5 5600 by měl stačit ?
Dodatečně přidáno po 5 hodinách 13 minutách 23 vteřinách:
Tak mám procesor R5 5600
mám problem nejde mi flashnout, dal jsem...
Zdravím koupil jsem procesor od AMD ryzen 5600x a GPU RTX 4060 chtěl bych to vyměnit za aktuální ryzen 5 2600 a GPU 1660 super. Po čtení různých článku jsem zjistil že bych se měl předem zaměřit na kompatibilní BIOS předchozí procesor měl napsano že...
Poslední příspěvek
Takže podle této stránky na verzi 5.60 když bych tam nedával betu
Zdravim,mam prodložena zaruka o rok na win 10 ale neustale mi skače nabidka na win 11 ,notebook splnuje minimalni pozadavky a chci ho pouzivat min. jeste rok.Jak se mam zbavit otravne okno Update win 11 prosim? obrázek_2025-10-18_123447678.png
Poslední příspěvek
Přikládám v archivu 2 soubory.
win10.reg - mělo by zabránit vyskakovat
win10rev.reg - vrátí zpět.
stačí poklepat na soubor a bude se to ptát jestli chceš přidat klíče do registru tak to potvrdíš ano.
po přidání restartuj počítač.
Dekuji pomohlo to...
Včera som skúsil updatovať môj pc, najprv som šiel klasicky, stiahol som si ISO z Microsoft stránky a skúsil setup.exe spustiť. Na testovacom PC všetko prebehlo bez problémov z 24H2 na 25H2 ale na mojom PC sa ten setup.exe ani nepustil, vo Windows...