Ahoj všichni, chtěl bych se zeptat jestli můžu mít souběžně spuštěný AVG Anti-Spyware a Avast ? Myslím si že to možné neni, protože oba mají rezidentní štít. Pokud ho u AVG vypnu, tak mi asi na nic neni co ?
mod. by Ltb
Proč to neudělat jednoduše, když to jde složitě ....
Ahoj, z mého pohledu asi takto:
1) současně spuštěné 2 rezidentní štíty antivirových programů není doporučené používat
2) současně spuštěné 2 rez. štíty antiviru a antispyware je doporučené používat (společně s osobním firewallem)
K bodu 2: pozor na to, dost záleží na konkrétní kombinaci konkrétního sw, ale myslím si, že pokud je AVG Anti-Spyware čistokrevným antispyware softwarem, neměl by být problém mít oba štíty spuštěné paralelně. Osobně kombinuji CounterSpy + Nod32 bez jakéhokoliv problému.
Nechci ti do toho kecat, ale ani jeden s těch "programů" co jsi uvedl tedy AVG a Avast nepovažuji já osobně za antivirové programy. Co kdyby si zkusil NOD 32 ?
Kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody.
Jak se do lesá volá, tak z něj lítají třísky.
Kdo jinému jámu kopá, je hrobníkem.
To ti věřim, ale Nod je oproti Avastu placený, a na to já nemám. AVG je sice taky placený ale já jsem to vzal spíš proto že mi to bylo doporučeno, jako zatím nejúčinější anti-spyware.
Proč to neudělat jednoduše, když to jde složitě ....
Připojil bych se k panu baronovi. Nebudeme si hrát na moralisty. Jistě všichni máme něco, co není zrovna legálně nabyté, ale nebylo by asi zrovna OK, dělat z tohoto serveru distribuční síť nelegálností. Já osobně bych toto řešil formou soukromých zpráv.
jj to jo, ale nepřipadá ti to složitější než si jenom naistalovat crack, patch nebo co to je a mít to neomezeně ???????? co ???? já bych řekl že moje verze je jednodušší a rychlejší
Kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody.
Jak se do lesá volá, tak z něj lítají třísky.
Kdo jinému jámu kopá, je hrobníkem.