diky
Výpis z CrystalDiskInfo
Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team
Výpis z CrystalDiskInfo
Může mi někdo napsat něco o tomto výpisu z CrystalDiskInfo, notebook mi přestal s tímto HDD spolupracovat a nejde spustit .
diky
diky
- memphisto
- Guru Level 13

Re: Výpis z CrystalDiskInfo
Vypadá to na poškozený disk. Počet špatných sektorů přesáhl možnosti opravy. Zkus na něm spustit scandisk a uvidíš. Nedávám tomu ale moc velké šance 
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
lze z toho HDD ještě dostat data ?
Viz třeba zde: http://pctuning.tyden.cz/hardware/noteb ... ew&start=4
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
ok, dik
--- Doplnění předchozího příspěvku (31 Bře 2011 16:57) ---
Tak nějaká data se mi podařilo zachránit, ale nevím co teď s ním ?
--- Doplnění předchozího příspěvku (31 Bře 2011 16:57) ---
Tak nějaká data se mi podařilo zachránit, ale nevím co teď s ním ?
Dálo by se na něho nainstalovat z novu nainstalovat operační systém, nebo ho reklamovat ?
Diky
Diky
Ten disk je pryč , záruka bývá 3 roky , zkus reklamovat , napiš že máš hodně vadných sektorů , že se do něj už nedostaneš.
Ukazatel teploty tam nedávej , to by Tě vyhodili...máš jí moc velikou , co takhle si pořídit nějakou podložku s dobrou ventilací?
Ukazatel teploty tam nedávej , to by Tě vyhodili...máš jí moc velikou , co takhle si pořídit nějakou podložku s dobrou ventilací?
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Při měření byl ten disk na stole a propojen kabelami. Je cca 14 měsíců starej tak ho zkusím reklamovat.
Ahoj všem,potřeboval bych menší radu. Včera jsem kupoval uplne novej ntb sony vaio -původne jsem chtel HP.
Ale to la situaci nemení,spustil jsem C.Disc info a čekal jsem že bude bez nejakych problémů, omlouvam se za nekvalitní screen
Doufal jsem že všude budou nulovej vyskyt chyb
http://2imgs.com/2i/i/53a3253f/cc7b4754 ... af7c.f.jpg
Si myslím že to je na reklamci,nebo vrácení zboží
Dekuju za rady
Ale to la situaci nemení,spustil jsem C.Disc info a čekal jsem že bude bez nejakych problémů, omlouvam se za nekvalitní screen
Doufal jsem že všude budou nulovej vyskyt chyb
http://2imgs.com/2i/i/53a3253f/cc7b4754 ... af7c.f.jpg
Si myslím že to je na reklamci,nebo vrácení zboží
Dekuju za rady
-
guest
1) Přečti si Pravidla fora
2) Založ si vlastní téma dle těch pravidel
3) Obrázky se dávají sem jako příloha
Výše je záložka "Jsem tu poprve"
2) Založ si vlastní téma dle těch pravidel