Problém s tiskárnou HP 640C DeskJet Series

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

Odpovědět
Ish

Problém s tiskárnou HP 640C DeskJet Series

Příspěvek od Ish »

Může mi někdo poradit co mám dělat s tiskárnou, která mi dost často tiskne jenom nesmyslný znaky v záhlaví a v zápatí??? Text který jsem dal tisknout ne a ne vylézt, furt mi lezou jen tyhle znaky. Vždy musím tiskárnu několikrát resetovat a pak se teprve umoudří.Mám nainstalovaný poslední ovladač z oficiálních stránek HP. Díky Ish
Phoenix
Level 2
Level 2

Příspěvek od Phoenix »

Nainstaluj iný software preto je to asi s tým nekompabitilné
Come on

I’m with you,You, now I see,Keeping everything inside,With You,You, now I see,Even when I close my eyes,With you,You, now I see,Keeping everything inside,With You,You, now I see,Even when I close my eyes
Ish
nováček

Příspěvek od Ish »

Nejdříve jsem tam měl originál software přímo od výrobce, ale blblo to, taxem si stáhnul novější a blbne to dál :-( Fakt nevím co s tím :?: :?: . Ono to takhle blblo už dříve, ale vždycky to po chvilce přestalo. :?: Teď to bohužel přestat nechce :evil: :evil: :evil:
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Možností je spousta: zkusit jiní ovladač třeba k 610c nebo 690c apd. Nebo tiskárnu vyzkoušet na jiném pc. Nebo Tiskárnu si nechat odborně zkontrolovat třeba u ECOTONERU.
maxim.
Level 1
Level 1

Příspěvek od maxim. »

Tyhle tiskárny pokud dělají to co popisuješ mají problém s komunikací s pc bývá to chyba kabelu, paralelního portu nebo jeho nastavením popřípadě i chyba portu v tiskárně.
Rimmer
Level 4
Level 4

Příspěvek od Rimmer »

Zkusit vyměnit kabel by nemusel být špatný nápad.
Že by byl nesprávně nastavený LPT port se mi nezdá, ale zahýbat s nastavením (v BIOSU) můžeš taky zkusit. Jinak přesně tenhle typ tiskárny máme doma už asi 4 roky, no a tiskne vpohodě, bez jakéhokoliv zaváhání, dodnes.

Možná by nebylo od věci zkusit tiskárnu připojit k jinému PC (bude-li to Win2000 a vyšší, ovladače se nainstalují automaticky) no a něco vytisknout.
Rimms
Santa.
nováček

Příspěvek od Santa. »

Skutečne je to dobrá tikárna i když už starší. Nedávno jsem jí měl doma, že prý netiskne (tiskla mu taky jen znaky). Jak jsem jí připojil tak šla, mám XPéčka tak že nemusiš dávat žádné ovladače. Kámoš má W 98 a tam byl problem.S originálními ovladači to nechodilo, ale s ovladačem( z Widowsu) na HP 600c už jo.
Hufino
Level 1.5
Level 1.5

Tiskárna.

Příspěvek od Hufino »

My jsme měli podobný problém na W98 na LPT1 připojená HP LJ 1300 a chtěl jsem instalovat po síti na kámošově compu (W2000)novější HP (typ už nevím).Instalace se tvářila jako že jo,ale při tisku to byla hrůza.Takže jsem všechno vyhodil a znova to nainstaloval obráceně (první síťovou a pak svojí) a ejhle šlapalo to v pohodě.Takže zkus vyhodit všechny předchozí instalace a začni s čistým štítem.(Sjeď i registry)
:shock: Hu
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Xbox Series X = nemozne zakupit?
    od AirCrew » » v Vše ostatní (hw)
    14 Odpovědi
    11992 Zobrazení
    Poslední příspěvek od AirCrew
  • nVidia blackwell 5000 series problémy