Prosím o kontrolu logu
Moderátoři: Mods_senior, Security team
Pravidla fóra
Návod na použití programu HijackThis || Návod na vyčištění počítače CCleanerem || FAQ: Antiviry
Návod na použití programu HijackThis || Návod na vyčištění počítače CCleanerem || FAQ: Antiviry
Re: Prosím o kontrolu logu
SSSsss... To je nepříjemný...
Skoro jsem věřil, že mi někdo pomůže
Ale každopádně Vám děkuju za to, že jste to pro mě vůbec dělali... :-)
Tak zkus ještě
Stáhni Dial-a-fix http://djlizard.net/software/Dial-a-fix-v0.60.0.24.zip
Klikni na kladívko-další možnosti:[/
SFC scan - Spustí nástroj pro kontrolu systémových souborů (případná potřeba instalačního media Windows).
Klikni na službu a potom na GO.
Stáhni Dial-a-fix http://djlizard.net/software/Dial-a-fix-v0.60.0.24.zip
Klikni na kladívko-další možnosti:[/
SFC scan - Spustí nástroj pro kontrolu systémových souborů (případná potřeba instalačního media Windows).
Klikni na službu a potom na GO.
Nefunguje to... když na to kliknu tak se nic neděje, možná je to tím, že jsem to nerozbalil....
Ten zip rozbal 
Pořád to jen trošku blikne ale víc nic.... Myslím že bude třeba kompletní reinstalace celého systému, protože ten počítač je tak nesmírně zadělanej.....
Pokud to pro Tebe nebude problém, tak to bude asi nejlepší řešení.
Už jsem se o tom bavil se strejdou, který už dlouho dělá do počítačů.... Sice z toho vůbec nejsem nadšenej, protože to bude trvat několik hodin.... Ale co se dá dělat.....
- memphisto
- Guru Level 13

Hodin? Instalace je otázkou 30 minut a nainstalace všech potřebných programů maximálně hodinu a můžeš plně fungovat. Když tedy nepočítám hry ....
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
A odinstalace trvá jak dlouho?
Jen dobu formátování. Pokud zvolíš rychlé, tak to jsou vteřiny
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Já si radši počkám... Kdo si počká, ten má počítač bez chyb a lagů...