Dobrý den. Mám v práci hotspot přes který se mám připojovat k netu. Mám 2 notebooky. Asus EEE je v pohodě. Rychlost 54Mb/s, síla signálu: velmi dobré. Teď mám nový HP Probook 4320s s Win 7 a někdy mi to jede, někdy ne. I když vedle se tím Asusem připojím. V čem by mohl být problém? Díky za pomoc.
Píše, že ovladače jsou aktuální (po pokusu je aktualizovat). Těch HP notebooků se kupovalo celkem 6, zkoušel jsem to na jiných 2 ještě a situace je plus mínus obdobná. Prostě mi nejde do hlavy, že EEE se připojí v pohodě, plný kotel a s notebookem třikrát dražším budu mít problémy. Je tam Windows 7 se kterým nejsem zatím kámoš, tak nevím, jestli někdě něco spíš není třeba zapnout, jede tam nějaké Combo. Popř. čím by to bylo.
Já osobně mám Eee 901 a také se mi připojí všude. Ony tyhle malé notebooky na to, jaký to jsou šmejdy, tak jsou leckdy spolehlivější, jak velký noťas od vyhlášeného výrobce. Ve správci zařízení zjisti, co je to za výrobce (Atheros?) a zkus stáhnout ovladače tam..musí to jít..
Zdravim vas. Poprosim o radu.
Kupil som si novy tv model Samsung QE65S90D. Kupil som si ju hlavne na hranie pc hier v 4K.
Ked idem do pc nastaveni obrazovky tak tam nemam pristupnu moznost nastavenia rozlisenia. Viz obrazok nizsie.
Moj monitor...
Poslední příspěvek
@mandes : Zřejmě už lepší vlastnosti HDMI-HDMI nezískáš. Kdybys měl HDMI 2.0 omezení, zřejmě ti budou při 4K@138.6Hz zlobit barvy (zeleno fialový). Pokud to máš OK, už nový kabel nekupuj.
Mám problém spojit úspěšně PC ROG STRIX X870-F GAMING WIFI
Rzyen 9800 X3D
GeForce RTX 4090
se SONY STR=DB840
Jelikož mám to nyní zapojené přes optiku tak nefungují zadní reproduktory, jde to nějak vyřešit, prosím?
receiver má možnosti...
Poslední příspěvek
Zdravím, pokusil jsem se připojit přes PCI SoundBlaster AE-5plus, který danné formaty umí. Na mé desce jsou dvě PCI. V jednom je GPU a do druhého jsem strčil SB AE, ale PC tu kartu nevidí asi je někde něco blbě. V biosu jsou povoleny a vstup je...
Prosím vás o radu ohledně neoriginální baterie do notebooku
Ale nevím zdali vzít 2 power výrobce.
Poslední příspěvek
Máš na notebooku instalovaný SW HP Support Assistent? Přečetl sis, co HP doporučuje po výměně baterky?
Úplně nabít, úplně vybít, úplně nabít, kalibrovat.
Zdravím, chtěl bych poradit s výběrem notebooku s OLED displejem nejlépe 14 palců, už se v tom vůbec neorientuji. Na hry to nepotřebuji, stačí mi svižné načítání aplikací, rychlé Wi-Fi a solidní výdrž. Líbí se mi tenhle:
Čím levnější tím lépe 16...
Poslední příspěvek
Navíc teď s kódem za 20k? Ten druhej je blbost nevzít. Klasickej notebook s takovým rozpočtem bude odpad.
Zdravím, chtěl bych poradit s výběrem notebooku s OLED displejem nejlépe 14 palců, už se v tom vůbec neorientuji. Na hry to nepotřebuji, stačí mi svižné načítání aplikací, rychlé Wi-Fi a solidní výdrž. Líbí se mi tenhle:
Čím levnější tím lépe 16...
Poslední příspěvek
Navíc teď s kódem za 20k? Ten druhej je blbost nevzít. Klasickej notebook s takovým rozpočtem bude odpad.