Notebook nenajde síť

Routery, modemy, Wifi AP, switche, kabely, konektory…

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Zamčeno
thoomas87
nováček

Notebook nenajde síť

Příspěvek od thoomas87 »

Ahoj, jsem v teto oblasti laik. Tak doufam, ze muj pripad nebude znit prilis banalne :wink:
Mam novy NB (ACER eMachine350-21G16ik/10.1/N450/160/1G/XPH/), ktery se snazim pripojit bezdratove k routeru Airlive-WL5460AP, ale nechce tu moji sit vubec najit. Site v okoli (sousede apod.) najde bez problemu, ale ta moje jakoby neexistovala.
Standard wifi ma router 802.11g a NB ma 802.11n nemuze tady byt problem? Diky za jakekoliv rady. :bigups:
Jinak v teto dobe jedou na tomto routeru bez problemu bezdratove jine dva NB.
Žbeky
Guru Level 13
Guru Level 13

Re: Notebook nenajde síť

Příspěvek od Žbeky »

N na 99% nevadí. Pokud umí N tak umí i předchozí B a G a měl by se normálně připojit. Jak máš řešené zabezpečení routeru? Nemáš skrytou SSID?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
WikisRuleZz
Level 1
Level 1

Příspěvek od WikisRuleZz »

Setkal jsem se s tím, že jsem neviděl sítě, které měly jiné nebo žádné šifrování než podporoval můj adaptér. Popřípadě jak říká Žbeky zkonroluj SSID jestli není neviditelná.
"V případě hrubé nedbalosti hlavního počítače vedoucí k ohrožení posádky jsou všechny lodě Jupiterské důlní společnosti povinny mít záložní počítač, který nahradí počítač hlavní." Červený trpaslík.
peterblack
nováček

Příspěvek od peterblack »

Rešil jsem stejny problem, stejny netbook i AP. Ostatni dva PC v domacnosti sit videly. Zmenil jsem na AP nastaveni kanalu. Puvodne byl kan. 13, nove jsem nastavil kan.11. Po restartu bylo vse OK. :smile: peterblack
Zamčeno
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Sítě - hardware“