Dobrý den,
potřebaval bych poradit jak muzu doma vytvorit bezdratovou sit se sdilenym internetem. Je mozné to vsechno propojit takto?:
1.Internet pres ADSL(je zapojen do stolniho pc USB kabelem) ->
2.Ze stolniho pocitace by vedl sitovy krizeny kabel (LAN) do Wifi zarizeni(Access Point??např WS AP OvisLink WL-5450AP), které by pak roznášelo signál po bytě ->
3. Na notebooku(popřípadě na2 noteboocích) s wifi kartou by se pak jednoduse dalo pripojit k teto siti se sdilenym internetem.
(stolni pc by bylo stále zapnuté a připojené k internetu)
Bude to takhle fungovat? Jestli ne mohl by mi nekdo poradit nejake podobne reseni teto sitace?
Mnohem jednodušší máš, když přivedeš ADSL rovnou do routeru a připojíš všechny počítače na router. PC můžeš přes LAN a notesy přes WiFi. Ušetříš hodně na elektřině, protože budeš moct vypínat PC.
Myslí, že jestli nemáš ještě žádný wifi router, vyplatilo by se ti koupit adsl router s wifi. Potom by ti šel internet "ze zdi" do routeru, odtutd kabelem do PC a přes wifi do notebooku.
čtu na internetu o Wifi standartech 5,6 a těch úžasných rychlostech, vše samozřejmě za nutnutnosti využití pásma 5 GHz.
Bydlím v rodinném domě a za první betonovou zdí už 5 GHz nemá signál, nebo je rychlostí na úrovni 2,4.
Jak to...
Poslední příspěvek
presne tak, presny pokryti ani v zavislosti na spouste faktoru (material zdi, sirka zdi, tvary atd atd atd.) v podstate ani uplne rict nejde.
Muzes pripadne zkusit dokoupit dalsi R315 v mesh modu a uvidis no, zahradu mam pokrytou do pulky a dal to...
Zdravim vas. Potrebujem od vas poradit.
Prepojil som pc bezdratovo z tv. Cez wifi a sreen mirroring.
Lenze je problem ze mi to seka a laguje.
Moj pc je novy silny. ale moja tv je z roku 2014 a na nej mi ten bezdratovy prenos seka. Ale ja chcem...
Poslední příspěvek
Samozrejmne ze ne. Bezdratove spojeni bude mit vzdy zpozdeni.
U filmu bude pouze horsi kvalita obrazu, zpozdeni nicemu nevadi, hry ale budou kvuli zpozdeni nehratelne.
Pouzij HDMI kabel, pokud je aktivni, muze mit i 20 metru a vice.
Zdravím. Začal mi blbnout WIFI router TP link Archer AX20 AX1800. Začal často vypadávat signál, někdy se stane, že se ztratí signál pro TV v obýváku, kde byl vždy Signál dobrý. Zkoušel jsem TV připojit na Hotspot přes mobil, TV normálně fungovala....
Poslední příspěvek
Zmer to ve chvili, kdy jsou problemy se signalem.
Jsou lidi, co zapinaji wifi az kdyz ji potrebuji a pak ji zase vypinaji.
Ahoj, řeším problém na svém notebooku, který je připojený do mé wifi sítě.
Před pár dny nastal problém, že mám vysoký jitter. Zatím jsem vyzkoušel následující.
Pokud se připojím přes LAN kabel, tak problém nenastane
Problémy mám i na jiných wifi...
Poslední příspěvek
Pokud to ne-funguje tak, jak popisuješ, tak mi to ukazuje na ovladače Wi-Fi v notebooku. Zkus jiné, třeba i starší.
Mám problém spojit úspěšně PC ROG STRIX X870-F GAMING WIFI
Rzyen 9800 X3D
GeForce RTX 4090
se SONY STR=DB840
Jelikož mám to nyní zapojené přes optiku tak nefungují zadní reproduktory, jde to nějak vyřešit, prosím?
receiver má možnosti...
Poslední příspěvek
Zdravím, pokusil jsem se připojit přes PCI SoundBlaster AE-5plus, který danné formaty umí. Na mé desce jsou dvě PCI. V jednom je GPU a do druhého jsem strčil SB AE, ale PC tu kartu nevidí asi je někde něco blbě. V biosu jsou povoleny a vstup je...