ConceptDraw MindMap Personal 4.4 z Computeru
Moderátor: Mods_senior
ConceptDraw MindMap Personal 4.4 z Computeru
Jsem si nainstaloval tento program a mám se registrovat.Absolutně nevím jak.Na stránkách produktu jsem nic takového nenašel/tedy jsou tam jakýsi registrace,ale ne na tuhle verzi a nebo to chce sériové číslo/.Teď budu vypadat jak blb,ale možná jsem se při první instalacfi někde dostal,ale fakt si to nemůžu uvědomit a pokud mě došla registrace tak jsem to smázl omylem jako spam,ale fakt nevím.Každopádně jsem to měl odinstalovaný a znovu nainst.No teď pokud zapnu prog.tak to chce samozřejmě číslo no a na těch stránkách jsem se nikde nedostal.A ten časopis jsem taky kdesi založil jestrli tam byl návod,ale pokud jsem se díval v novějším čísle na pdf verzi tak tam nic nebylo,jen ,že se musíte zaregistrovat.Prosím kdo to dělal poraďte.
Program neznám, ale po nainstalování programu, který vyžaduje registraci, je většinou po spuštění programu v některé záložce i registrace. Na tu stačí kliknout a jsi připojen. Pokud jsi tak neučinil a nejde program vůbec spustit, tak jsi to projel, nebo se registruje jiným způsobem. Podívej se do složky programu, zda tam není nějaký soubor ReadMe (čti mne) a pod.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
To právě není nikde záložka registrace.Při spuštění se objeví hned okno na vložení čísla registrace a s programem není možno nijak manipulovat.Když číslo nedáš nebo špatné,program se zavře.Ono je to právě plná verze s časopisu a tam to bývá někdy určitá adresa.Soubory readme mě odkazují na stránky a registraci o které jsem hovořil,kde potřebuješ to číslo a to nemám.Psal jsem i do redakce,ale zatím žádná odezva.