Jen pro pořádek, na Intelu Core i5. Raději bych tam dal nějakou GTX460 i za cenu 10% ztráty výkonu oproti této 6850. Zas takový zázrak to není. Monitoru LG se vyhýbám od jistých dob obloukem, tak dávám Samsung nebo ten zmíněný Benq (dle vkusu).
Tím ubrat nebo přidat jsem myslel spíš to, jestli není nějaká komponenta málo výkonná v porovnání s ostatními, a tím by je brzdila..Nebo naopak je nějaká moc výkonná, a zbytek sestavy její výkon nevyužije..
V tom případě snad jen 1600mhz ramky, ale to je detail. i5 760 by bylo lepší, ale cenově výše, takže sestava, kterou si navrhnul nemá podle mě nedostatky. Pokud bys však byl schopen jen minimálně posílit zdroj (potřeba to není jen do budoucna by se to mohlo hodit) tak: http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... O0V41NLWXU
Budeš taktovat? Používat jiné náročné aplikace než hry např. pro rendering, tedy video a grafické programy? Pokud ano tak i5 760 a Nvidia. Pokud ne tak AMD a ATI.
V porovnání výkonu a ceny je i5 760 vynikající, daleko lepší než AMD 955BE.
Ahoj, tak po pár poradách jsem si ještě počkal na ten Sandy Bridge..Vyplatí se to v téhle cenové relací víc než třeba ta I5-760? Kdyžtak prosím o nějaké podobné sestavy se SB. Díky
No, ale s 2500K a s tou deskou s chladičem nemám šanci se vejít do limitu tech 22000..nedala by se třeba nějak celá ta sestava pozměnit? Já asi nebudu taktovat, takže by stačila ta i5 2500 a levnější deska..
Je to přes o 1k:http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?items=_0XO9010JS4010XP40112D501106M010F7W010TUD010W5C010U820100BN0112JL010Y2S0112YD01 Musíš si sám vybrat kde ubrat. Buď monitor na 22" nebo slabší grafiku. Jinde není kde brát
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
Nazdar,
chcípl mi notes a potřebuji poradit s výše uvedeným. Alza, ideálně FHD, min. 15,6 , OS není podmínkou (mám retail W11 Pro), téměř permanentně v zásuvce, hmotnost neřeším, občas editace krátkého videa a fotek na dovolené, hry minimálně (něco...