tak mam pocit ze je to jasny...dneska uz se pocitac v podstate nedostal do vyberu uzivatelu ani :) po oddelani ovladacu na grafiku, jede pocitac normalne...tim padem bych rekl, je to grafikou ne? ted pracuju na netu a po 5 minutach mi to udelali cary pres obrazovku, ale muzu dal pracovat...
--- Doplnění předchozího příspěvku (08 Pro 2010 17:27) ---
hej tak problem vyresen, dal sem to k brachovi a dela to to samo...grafika je spatna -> pudu reklamovat...diky za pomoc :)
Obracím se na vás z důvodu toho že mi začal můj PC zamrzat nyní k tomu co se děje.
Když jakkoliv hru tak se nic NEDĚJE ale když brouzdam po internetu nebo po ploše tak se za pár minut stane že pc úplně zamrzne nejde...
Poslední příspěvek
Ty být stroj? Začal bych tím, že uvedu HW na kterém se toto děje. Jak si kontroloval RAM a SSD? Memtest nabootovaný z flash disku? Crystaldiskinfo? Výsledky jsou kde? Podíval ses na prohlížeč událostí? A OS si taky máme vycucat z prstu?
Stáhnul jsem si nejnovější ovladače grafiky a hry jedou v pořádku. Ale na pozadí po nějaké době Windows Update stáhne sám starší verzi a instaluje ji. Takže jsem dal pozastavit aktualizace na 5 týdnů a nainstaloval nejnovější ovladače grafiky (už...
Poslední příspěvek
Aby som upresnil: v prípade WU /ÁNO (Doporučené) - M$ prehľadáva svoj server a podľa VID identifikuje HW v PC. A narazí na grafiku. Tá má (napr.) identifikáciu PCI\VEN_10DE&DEV_1X91&SUBSYS_3X4117XX&REV_A1 (nedávam konkrétny VID - len príklad, X je...