Doporučte kvalitní připojení
Moderátor: Mods_senior
- jezisek.
- nováček
- Kontaktovat uživatele:
Doporučte kvalitní připojení
Vyžaduji cenovou relaci do 500,-kč s DPH, dále omezení stahovaných dat nejlépe žádné, nejhůře do 2 GB, rychlost stahování min 60 kbps. Místem spojení by měl být kraj Liberecký. Doporučíte mi něco? Děkuji.
A komu se to nelíbí, ať mi klobouk políbí
Výběr připojení je otázka toho, abys prolezl internet, našel co nejvíce poskytovatelů v tvé lokalitě a vybral si to nejlepší.
Obecně mají dobrou nabídku kabelové televize, možná místní WiFi síť. Je to skutečně jenom o tom, kde bydlíš, protože pokud jsi například někde uprostřed lesa, těžko najdeš něco jiného než GPRS, ale v centru města máš obvykle kabelovky.
Zkus si promulivt se sousedy, jaký mají oni internet a jaký s ním mají zkušenosti.
Obecně mají dobrou nabídku kabelové televize, možná místní WiFi síť. Je to skutečně jenom o tom, kde bydlíš, protože pokud jsi například někde uprostřed lesa, těžko najdeš něco jiného než GPRS, ale v centru města máš obvykle kabelovky.
Zkus si promulivt se sousedy, jaký mají oni internet a jaký s ním mají zkušenosti.
- jezisek.
- nováček
- Kontaktovat uživatele:
Já už si pár poskytovatelů prošel předtím, ale jde mi spíše o to doporučení ve smyslu jako kterej z poskytovatelů i-netu je k zákazníkům nejkorektnější. Abych si u nich neobjednal službu a po 3 měsících nezbankrotovali a neodešli z dané lokality. Našel jsem si tyto poskytovatele, u O2 vím, že určitě něco bude mít i v místě mého bydliště, protože to je vlastně přes telefonní linku a tu doma máme, ale zajímalo by mě, jak na tom jsou jiní poskytovatelé, zejména adsl a GTS Novera. Tam by mě zajímalo, jak se chovají ke svým zákazníkům. Kdo má zkušenosti s těmito poskytovateli, ať napíše, jaké jsou jejich zkušenosti s nimi. Díky.
A komu se to nelíbí, ať mi klobouk políbí
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 24 Odpovědi
- 9601 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od šulda
-