Word ukazuje místo čísla stránky {Page}. Chci tam čísla.*
Moderátor: Mods_senior
Word ukazuje místo čísla stránky {Page}. Chci tam čísla.*
Pokud ve Wordu zadám číslování stránek, skočí mi na stránku {Page} místo čísla stránky. Dřív se tam zobrazilo číslo. Jak změnu vrátit?
Při tisku se číslují stránky normálně.
Při tisku se číslují stránky normálně.
Naposledy upravil(a) Myloš dne 18 říj 2010 19:54, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Zlidštění nadpisu „Word číslování stránek“ – že je to takhle výstižnější?
Důvod: Zlidštění nadpisu „Word číslování stránek“ – že je to takhle výstižnější?
Re: Word ukazuje místo čísla stránky {Page}. Chci tam čísla.
Kterou verzi Wordu máš?
Jestli ještě nějakou „normální“ (s klasickým menu Soubor/Úpravy/Zobrazit…), hledal bych v roletě menu „Zobrazit“ nějakou příslušnou volbu. (Radím jen z rychlíku, bo Word mám akorát v práci).
Jestli ještě nějakou „normální“ (s klasickým menu Soubor/Úpravy/Zobrazit…), hledal bych v roletě menu „Zobrazit“ nějakou příslušnou volbu. (Radím jen z rychlíku, bo Word mám akorát v práci).
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.

Zkus toto Zobrazit>Záhlaví zápatí(Office 2003).
Tak zatím mi nic nezabralo nebo sem neepřišel na to jak. (verze produktu Word 2003 SP3) Mám dojem že problém bude souviset s číslováním stránek hlavní a zanořený dokument. Snažili jsme se dát dohromady knihu kam se kopírovali statě od jinud od té dobymi číslování blbne.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
Možná je chyba v šabloně. Ukonči Word a zkus přejmenovat základní šablonu Wordu dle tohoto návodu.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
Asi se pletu (s wordem moc nepracuji), ale nemuze to byt jen zobrazenim pole?
Zkuste kliknout pravym tlacitkem mysi na oznacene pole cisla stranky a z rozbalovaci nabidky vybrat 'Prepnout zobrazeni poli'
Zkuste kliknout pravym tlacitkem mysi na oznacene pole cisla stranky a z rozbalovaci nabidky vybrat 'Prepnout zobrazeni poli'
- mike007
- Master Level 7.5

- Kontaktovat uživatele:
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy prosím pište do fóra. Od toho tu je.
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy prosím pište do fóra. Od toho tu je.
Navazuji na odkaz od mike007 (našel ten správný odkaz pro tebe): když si dáš ve Wordu nápovědu a zadáš klávesové zkratky, tak v části Práce s poli je u kombinace kláves Alt+F9 vysvětlení, že tímto se přepíná zobrazení mezi názvy polí a jejich hodnotami (to jen na vysvětlenou).
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
Tak sem se konečně dostal k pc kde byla ta závada Děkuji všem Alt+F9 zabralo. a konečně uzavírám jako vyřešené
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek