Tracking Cookie a poškozená hra ?

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

Odpovědět
celerinho
nováček

Tracking Cookie a poškozená hra ?

Příspěvek od celerinho »

Zdravim dneska jsem si nainstaloval hru avast nic nezahlásil atd .. hru jsme vrátil kámošovi a ten mi večer napsal že vté hře je vir , spustil jsem antiviráky a našlo mi to maximálně Tracking Cookie jestli je možný že ten vir je tak vážný že to dokáže napadnout soubor a poškodit
fredik
člen Security týmu

Re: Tracking Cookie a poškozená hra ?

Příspěvek od fredik »

Otázkou je, co mu antivir kde našel. Pokud se jedná jen o Tracking cookie, tak to není nic nebezpečného. Pokud ovšem ta hra nebyla legální, tak bych se nedivil, že by tam něco mohlo být.
It may take a while to get a response, because the "HJT Team" are very busy. Please, be patient, these people are volunteers. They will help you out, as soon as possible.
Pokud máte nějaký problém, tak mi neposílejte SZ/PM zprávy s logy a dejte je do fóra. Na tyto SZ není možno odpovědět
celerinho
nováček

Příspěvek od celerinho »

hra byla originální a našel ho v internetových odkazech cookie
Pic
Guru Level 13
Guru Level 13

Příspěvek od Pic »

Jestliže tím myslíš poškozené soubory virem na originálním instalačním CD s hrou, tak to je blbost.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Odpovědět

Zpět na „Viry, antiviry, firewally…“