Zdravim, uvazuji o koupi noveho telefonu, a nevim ktery vybrat.
Pozadavky: Wi-Fi dotykovy a relativne velky (cca jako u iPhonu) displej fotoaparat s vysokym rozlisenim mel by se vejit do kapsy (barva nejlepe cerna )
Nevite o necem? Diky moc predem!
Naposledy upravil(a) Argoneus dne 12 říj 2010 19:35, celkem upraveno 1 x.
CPU: AMD Athlon 64 X2 5000+ EE @ 2,6 Ghz GPU: Sapphire HD 3850 512MB, PCI-E Zákl. deska: Gigabyte GA-M52L-S3 - nForce 520 RAM: A-DATA 2x1GB DDR2 PC800 Extreme Edition HDD: Samsung Spin Point F1 HD322HJ 320GB Zdroj: Seasonic SS-500ET-T3 500W Case: THERMALTAKE VG1000BNS Wing RS100 Black
Mrkni na tohle, nebo jeho dražšího bráchu, na této stránce se dá najít i pod 6k. Nebo ještě popřípadě toto, je to jenom na tobě co si vybereš. Pokud chceš Samsung nebo SE tak s tím ti neporadím.
Z těch mobilů od Fílka ber spíš C6 , ty dva další jsou trochu starší a horší.. Spíš ber nějaký Android např HTC Wildfire nebo Xperia X8 (Mají o něco menší displej a u X8 jsou jen 3MPx ) Projeď si výrobky od HTC Pak prý není špatný Samsung S8500 Wave ale za ten si pár stovek připlatíš. A když už jsi zmínil ten displej u iPhone tak co třeba bazarový iPhone ?
Bral bych asi nějaké HTC (sám mám Wildfire a jsem spokojený) pokud máš rozpočet 8k tak bych možná i uvažoval o HTC Legend i když je už 500 Kč přes limit (Vodafone) stejně si myslím že je to lepší než Hero. Wave má sice výborný hardware, ale Samsung to úplně zazdil operačním systémem BADA, který je nový, podporuje ho zatím jenom Samsung. Rozjezd vypadá docela dobře i když se má ještě hodně co vylepšovat...
Za 8k se dá sehnat i HTC HD2. Splňuje všechny tvoje požadavky.
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy prosím pište do fóra. Od toho tu je.
Dobrý den,
rád bych se obrátil na pomoc s výběrem mobilu.
Požadavky:
- cena max 4000 Kč nový, 3000 Kč použítý.
- android verze min.11
- display max 6,5'', menší lepší
- upřednostňuji kompaktní rozměry a váhu. Chci mobil nosit v přední kapse.
-...
Poslední příspěvek
Koupil jsem Xaomi Redmi Note 10 Pro za 2000kč. Spokojenost. Baterka je horší dle očekávání, ale nejsem náročný uživatel, tak do roka bych ji vyměnil.
Na netu píšou, že ochranné sklo na mobil „ FlexibleGlass 3M “ je nejtvrdší a nejkvalitnější. Podle mě ta tvrdost však snižuje citlivost. Takže uvažuji o sklu „ FlexibleGlass LITE 3M “, které je tenčí.
Má s tím někdo zkušenosti?